Articol scris de Romeo Ene
La finalul meciului Manchester City – Dortmund, din sferturile Ligii Campionilor, Octavian Şovre l-a rugat pe Haaland să-i semneze 2 cartonaşe pentru a susţine această cauză, iar imaginile surprinse au devenit virale în toată Europa.

Ce conţine coletul trimis de Haaland

Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 3 MINUTE
"Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!", a postat Asociaţia SOS Autism Bihor pe pagina de Facebook a organizaţiei.
Şovre a devenit membru de onoare SOS Autism Bihor, după gestul făcut. Șovre a fost aspru criticat pentru gestul său, dându-se diferite interpretări în presa din Vest, astfel că Asociația S.O.S. Autism Bihor a decis să îl facă pe arbitru membru de onoare, pentru a-l face să uite de reacțiile la adresa sa.
"Acest mic gest al nostru e în semn de mulțumire, privind implicarea dumneavoastră în activitatea asociației noaste. Dorim să vă mulțumim pentru toate articolele sportive pe care le-ați donat în decursul anilor pentru a putea fi licitate la evenimentele caritabile organizate de către noi, cu strângerea de fonduri necesare pentru a putea continua activitățile și proiectele noastre", a spus președinta Asociației, Simona Zlibuț, pentru sursa citată.
Asistentul român strânge de mai mult timp suvenire de la fotbalişi consacraţi pentru a le dona unui centru pentru terapia adulţilor care suferă de autism grav. După ce s-a aflat în presa internaţională de gestul lui Şovre, mai mulţi fotbalişti celebri au contribuit la susţinerea cauzei, printre care şi Lionel Messi.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 8 ORE
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 8 ORE