Atacantul norvegian marchează la foc automat pentru Dortmund, însă echipa e departe de prestațiile jucătorului țintit de toate echipele mari ale Europei. Chiar dacă Haaland are 21 de goluri în 20 de meciuri ca titular pentru nemți în actualul sezon de Bundesliga, formația sa e abia pe 5.
La finalul partidei contra lui Koln, din weekend, dubla nordicului nu a fost suficientă pentru o victorie, partida terminându-se 2-2. Inițial, Haaland stabilise cu Jorge Mere să facă schimb de tricouri, dar la final atitudinea sa a lăsat de dorit: s-a dus direct la vestiare, după fluierul de final al meciului cu Koln, fără să salute pe nimeni. Mai mult, atacantul Borussiei i-a aruncat pe jos, din mers, tricoul adversarului, fără să aștepte ca acesta să-i întoarcă favorul, conform tradiției.
"Am fost foarte supărat după meci Am avut o atitudine greșită, aruncându-i astfel tricoul. Îmi cer scuze pentru asta. Nu am putut să îmi păstrez contolul pentru că eram foarte furios", a spus Haaland, din cantonamentul Norvegiei, potrivit As.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ORĂ

Haaland, întrebat de transfer: "Am încă 3 ani de contract cu Dortmund"

Întrebat despre viitorul său, Haaland a dezvăluit că nu e momentul să se gândească la un transfer, având încă un contract pe termen lung cu Dortmund. Totuși, tot mai multe publicații susțin că vârful nu se simte deloc bine în Bundesliga, în contextul în care nu are cum să lupte la vreun trofeu într-un campionat dominat de ani buni de Bayern. Ca atare, ar fi vorbit cu Mino Raiola, agentul său, să se ocupe de o mutare în vară.
"Am încă trei ani de contract la Dortmund și, pentru moment, nu mă gândesc la nimic altceva", a mai spus Haaland, care, întrebat dacă el și Mbappe le calcă pe urme lui Ronaldo și Messi, cei doi titani care au dominat de o manieră categorică ultimul deceniu și jumătate, să spună: "Cristiano și Leo sunt încă foarte departe", a mai explicat Haaland.
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM 15 ORE
Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
21/09/2021 LA 08:33