După două sezoane în care jucătorii aduși să îl înlocuiască pe Ronaldo au fost dezamăgiri crunte, pe această listă înscriindu-se și Eden Hazard, adus cu atât de mult fast de la Chelsea, Real e pe punctul să facă o achiziție cu adevărat "galactică".
Mbappe, marea feblețe a lui Perez, e tot mai departe de Bernabeu, PSG având pretenții financiare mult mai mari (la fel și jucătorul), astfel că Real s-a reorientat. Potrivit Marca, Haaland este jucătorul pe care președintele blanco îl vrea cu orice preț, în vară, și a inițiat deja negocierile cu Dortmund.
Real are neapărat nevoie de un număr "9", în condițiile în care Jovic este o dezamăgirem, iar Benzema va împlini anul acesta 33 de ani. Francezul a început excelent actuala stagiune, dar în ultima perioadă a avut prestații mai degrabă modeste.
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM O ORĂ
În aceste condiții, aducerea unui jucător de 19 ani, care poate ajuta echipa pentru un deceniu și jumătate și care a demonstrat că e un golgheter pur-sânge, pare cartea câștigătoare. Dortmund a plătit doar 20 de milioane de euro pe vârf (dar Salzburg va mai primi o serie de bonusuri spectaculoase, în funcție de performanțele jucătorului), astfel că nemții sunt deschiși la negocieri pentru o sumă corectă. Aceasta ar urma să depășească, cel mai probabil, 100 de milioane de euro, și e considerată de Real ca fiind corectă, judecând după prestațiile și vârsta vârfului.
Relațiile dintre Real și Dortmund sunt excelente, astfel că prima rundă de negocieri a decurs extrem de bine, notează sursa citată, așa că sunt șanse importante să se ajungă, în următoarele luni, la un acord.
10 goluri are Haaland în Champions League în acest sezon, fiind depășit doar de Lewandowski, golgheterul competiției, cu 11 reușite.
Haaland are o medie de 46 de minute/gol marcat în Liga Campionilor, niciun alt fotbalist neputându-se lăuda cu o asemenea rată de succes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 2 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 3 ORE