Unul dintre cei mai în formă jucători din lume, Erling Haaland, nu va merge la turneul final al Campionatului European. După un sezon 2019-2020 fantastic, vârful lui Dortmund a început și această stagiune în forță, marcând deja 4 goluri în 3 meciuri.
Aseară, însă, în barajul cu Serbia, tânărul vârf a fost de nerecunoscut, având una dintre cele mai slabe prestații din scurta sa carieră. Nikola Milenkovic, Aleksandar Kolarov și Stefan Mitrovic i-au făcut un marcaj "la sânge", iar cifrele atacantului au fost teribile: 0 șuturi pe poartă, 0 șuturi la poartă, într-o confruntare în care a atins mingea de doar 25 de ori.
Milinkovic Savic a deschis scorul în minutul 82, dar nordicii au reușit să trimită partida în prelungiri, după ce Normann a egalat cu două minute rămase de disputat din timpul regulamentar. În prelunguri, mijlocașul lui Lazio a reușit dubla, marcând după pasa lui Tadic și eliminând Norvegia din competiție.
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 10 MINUTE

Haaland: "Pur și simplu nu am fost suficient de bun"

La final, Haaland, viitorul adversar al României, a admis că a făcut o partidă mult sub standardele sale și s-a declarat dezamăgită că Norvegia a ratat oportunitatea de a merge la Euro.
"Nu m-am simțit deloc implicat în meci. Pur și simplu nu am fost suficient de bun. E o mare dezamăgire. Am avut o bună ocazie de a ajunge la Campionatul European, dar nu suntem suficient de buni. Pur și simplu nu suntem suficient de buni", a spus Haaland, citat de vg.no.
Lars Lagerback, selecționerul Norvegiei, a fost întrebat la conferința de presă de după partidă de ce cel mai periculos jucător al său nu s-a simțit implicat în meci. Explicația tehnicianului nordicilor a fost una simplă: "Pentru că echipa nu a jucat suficient de bine".
Pentru nordici, urmează partida cu România, din Liga Națiunilor, duminică, de la ora 19:00, la Oslo. Tricolorii sunt lideri în grupă, cu 4 puncte din două partide, în timp ce Norvegia e pe 3, cu o victorie și un eșec.
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 2 ORE