România va juca cu Austria astăzi de la 21:45 pe Ilie Oană în runda a patra din Liga Națiunilor. Înainte de meci, Gică Hagi a acordat un interviu publicației austriece Der Standard.
”A existat un moment sezonul trecut când am luat decizia de a lăsa un alt antrenor pe bancă, pentru a mă concentra doar pe partea administrativă, dar și pe Academie, care a fost, de fapt, ideea inițială a acestui proiect.
Eu am lucrat constant 10 ani la acest club, în conducere, pe partea tehnică, am făcut scouting”, a declarat Hagi pentru Der Standard, citat de DigiSport.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
ACUM 40 MINUTE
”Voi începe o nouă provocare când va fi momentul potrivit. Am avut oferte foarte interesante și tentante, dar am decis să fac un pas în spate acum”, a adăugat el.

Gică Hagi despre stilul de joc al lui Ianis

Hagi a vorbit și despre fiul său Ianis, cel care a fost implicat recent într-un dialog de la distanță tensionat cu selecționerul Mirel Rădoi.
”Față de mine, Ianis lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare, el este mai subțire și mai înalt decât am fost eu. Stilul său de joc aduce mai degrabă cu al lui Zinedine Zidane decât cu al meu, dar pot trăi cu gândul ăsta”, a afirmat el.

Premier League, etapa a 5-a

Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
ACUM 3 ORE
Liga
Fotbalistul dorit de 3 cluburi din Anglia pune condiții pentru a-și prelungi contractul cu Barcelona
ACUM 3 ORE