În partidele cu Islanda şi Norvegia, Rădoi a rulat 18 jucători. E adevărat, partida de la Oslo a venit la puţin timp de la ratarea calificării la Euro, iar selecţionerul a gândit probabil că e nevoie de prospeţime şi de fotbalişti care nu sunt atât de afectaţi în plan mental.
Totuşi, atât de multe schimbări reprezintă o mare greşeală, e convins Gică Hagi, care l-a mustrat pe selecţioner şi pentru faptul că nu are un modul clar, pe care să îl folosească în toate meciurile. Doar aşa echipa naţională capătă identitate, iar jucătorii pot să dea, în timp, cel mai bun randament.
"Acești copii ne pot face fericiți, dar nu trebuie să îi luăm și să vorbim individual. Trebuie să vedem un proiect de minim cinci-zece ani. Schimbările dese și multe, cum sunt în momentul de față, aduc neîncredere și confuzie totală. Nu există coerență în decizii. Facem multe schimbări. Uitați-vă câți jucători am schimbat în ultimii ani, mă sperii! Aceste lucruri nu creează decât confuzie", a declarat Gică Hagi, la PRO X.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM 2 MINUTE

Hagi, săgeţi spre conducerea fotbalului românesc

Problemele naţionalei nu ţin neapărat de jucători şi nici măcar de stafful tehnic al naţionalei, crede Hagi.
Conducerea Federaţiei trebuie să aibă un plan coerent, prin care să se clădească ceva solid şi de durată. Prea puţine lucruri se fac cu un obiectiv clar, de viitor, astfel că rezultatele pot fi doar întâmplătoare. Pentru a crea ceva durabil, e nevoie să ai o strategie foarte clară şi care să vizeze viitorul.
"În România vorbim de pe azi pe mâine, iar aici toată lumea își spune opinia. Este greu să construiești o echipă mare, nu poți să o construiești de pe azi pe mâine. Despre jucători trebuie să vorbim cel mai puțin, pentru ca ei sunt ultimii. Trebuie să vorbim despre conducere. Discuțiile noastre trebuie duse către cum putem să construim o genereație puternică care să ne scoată în stradă de bucurie. În momentul de față cred că poate veni câte un rezultat bun din când în când", a mai spus Hagi.
CLASAMENTUL DIN LIGA NAȚIUNILOR:
1. Austria 6p
2. Norvegia 6p
3. România 4p
4. Irlanda de Nord 1p
După 3 etape, România se află pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor, cu 4 puncte acumulate. Pentru "tricolori" urmează partida de miercuri (ora 21:45) de pe teren propriu, împotriva Austriei.

Premier League, etapa a 5-a

Fotbal
Un fan american, scos din stadion la meciul cu Iran! Motivul pentru care a fost "săltat" imediat
ACUM 19 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM O ORĂ