Din momentul în care nu a mai fost trimis în echipa de start, Genk nu a mai făcut meciuri le fel de bune, ia rezultatele negative au început să apară. Hagi jr. nu a mai jucat nici în campionatul din Belgia, dar nici în grupele Ligii Campionilor.
"Dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici el nu înţelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă şi pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câştiga cu el.
De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat. Nu este problemă că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poţi să nu joci, că eşti obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poţi să dispari. Atunci, dacă se întâmplă aşa, este ceva. Întrebi de ce şi nu găseşti răspuns. Nimeni nu are răspuns. Nu este bine, pentru că el a fost oprit din creştere. Evoluţiile pe care le avea erau de la bine în sus, spre foarte bune" , a spus Gheorghe Hagi la Telekom Sport.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
În urmă cu ceva timp, presa din Belgia scria despre motivele pentru care Ianis Hagi nu mai prinde minute în tricoul lui Genk. Din precizările jurnaliștilor, totul ținea de un motiv care nu are legătură cu pregătirea și randamentul românului. Se pare că Hagi jr. a fost cumpărat de la Viitorul fără ca a antrenorul Felice Mazzu să fie întrebat de conducere, iar acesta s-a răzbunat. Recent, Mazzu a fost demis, astfel că Ianis Hagi s-ar putea întoarce în prima echipă, dacă relatările presei din Belgia sunt reale.

Bernd Storck, favorit să o preia pe Genk

Bernd Storck este în negocieri avansate pentru preluarea lui Genk, lucru care ar fi o veste excelentă pentru Ianis Hagi. Fostul antrenor secund de la Dortmund este un tehnician care lucrează excelent cu tinerii jucători.
Ca antrenor, și-a făcut "ucenicia" tot la clubul condus timp de 7 ani de marele Jurgen Klopp, pentru ca apoi să fie implicat în mai multe proiecte la formații de tineret. A antrenat ca principal Kazakhstan U19 și U21, Olympiacos U21 și Ungaria U20. Maghiarii au fost atât de impresionați de modul în care lucrează el cu tinerii încât în 2015 i-au propus să devină selecționerul naționalei mari, care avea nevoie de un schimb de generații.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16