"Au venit ca mari speranțe pe bancă, dar nu au avut același succes ca pe teren.", au scris jurnaliștii de la Fanatik.tr.
"Regele" a avut o perioadă fantastică ca jucător în Turcia, unde a îmbrăcat tricoul lui Galatasaray timp de 5 sezoane și a reușit să câștige de 4 ori consecutiv titlul de campion. Per total, Hagi a câștigat 10 trofee în Turcia, printre care Cupa UEFA și Supercupa Europei, iar fanii s-au îndrăgostit iremediabil de fotbalistul român.
Hagi a rămas un jucător emblematic în istoria clubului, însă succesul nu s-a aflat la același nivel și în perioada petrecută pe banca lui Galatasaray. În cele două sezoane (2004/2005 și 2010/2011), "Regele" a obținut un singur trofeu din postura de antrenor - Cupa Turciei, mult prea puțin pentru fanii lui Galatasaray, care așteptau cu nerăbdare un nou titlu.
Fotbal
Avem antrenor la echipa națională! Federația Română de Fotbal s-a decis asupra noului selecționer
ACUM 5 MINUTE

"Maradona din Carpați", o Cupă a Turciei câștigată în 2 sezoane

"Maradona din Carpați a condus-o pe Galatasaray, unde a devenit o legendă, în două perioade diferite. În primul mandat, tehnicianului român l-a înlocuit pe Fatih Terim, iar Galata a încheiat sezonul pe locul 2, în spatele marei rivale Fenerbahce.
Cea mai mare performanță a lui Hagi a fost victoria din finala Cupei, tot cu Fenerbahce, în 2005 (scor 5-1). Al doilea mandat a fost și mai rău, Hagi demisionând după înfrângerea din derby-ul cu Fenerbahce.", au scris jurnaliștii de la fanatik.tr.
Pe lângă Hagi, turcii i-au mai inclus în topul respectiv pe Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Shota Arveladze, Hami Mandırali, Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam, Bülent Korkmaz, Tayfur Havutçu și Tolunay Kafkas, cu toții foști jucători și antrenori în campionatul Turciei.
Din 2014, Gică Hagi o antrenează pe Viitorul Constanța, echipa înființată chiar de el, cu care a câștigat un titlu de campion, o Cupă și o Supercupă a Europei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dinamo a transferat un portar de la CFR Cluj! Durata contractului și numărul pe care îl va avea
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Top 10 transferuri efectuate de cluburile din Liga 1 în această perioadă de transferuri
ACUM 2 ORE