”Rangers este un club unde ajung numai jucători mari. Acolo nu poate să joace unul care e mic. Trebuie să existe mai mult respect din partea românilor față de un club precum Rangers. Și Juventus a fost în Liga 2, dar tot Juventus e.
Să joci la Rangers nu e ușor, pentru că acolo trebuie să fii cel mai bun, să duci presiunea. Dacă nu poți să reziști presiunii, nici măcar nu ajungi la ei în casă. Rangers este un club din vest, nu din est. Acolo este fotbalul mare! Îți cade istoria în cap la Rangers, nu poți să joci dacă nu faci față presiunii", a declarat Gică Hagi la DigiSport, după ce au apărut tot mai multe voci care susțin că jucătorii de la Viitorul nu fac față în fotbalul mare.

HAGI, SĂGEŢI SPRE CONDUCEREA FOTBALULUI ROMÂNESC

Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 3 ORE
Problemele naţionalei nu ţin neapărat de jucători şi nici măcar de stafful tehnic al naţionalei, crede Hagi.
Conducerea Federaţiei trebuie să aibă un plan coerent, prin care să se clădească ceva solid şi de durată. Prea puţine lucruri se fac cu un obiectiv clar, de viitor, astfel că rezultatele pot fi doar întâmplătoare. Pentru a crea ceva durabil, e nevoie să ai o strategie foarte clară şi care să vizeze viitorul.
"În România vorbim de pe azi pe mâine, iar aici toată lumea își spune opinia. Este greu să construiești o echipă mare, nu poți să o construiești de pe azi pe mâine. Despre jucători trebuie să vorbim cel mai puțin, pentru ca ei sunt ultimii. Trebuie să vorbim despre conducere. Discuțiile noastre trebuie duse către cum putem să construim o genereație puternică care să ne scoată în stradă de bucurie. În momentul de față cred că poate veni câte un rezultat bun din când în când", a mai spus Hagi.
Fotbal
Edi Iordănescu, promisiune solemnă pentru fanii naționalei: "Pot să vă garantez asta"
ACUM 3 ORE
Fotbal
Toni Kroos, despre faptul că Sergio Ramos îi va fi adversar în Real – PSG: "Un sentiment ciudat"
ACUM 3 ORE