Zilele lui Mirel Rădoi la cârma echipei naționale par a fi numărate, iar actualul selecționer este tentat să renunțe la funcție după meciurile din luna noiembrie: amicalul cu Belarus și partidele cu Norvegia și Irlanda de Nord din Liga Națiunilor.
În aceste condiții, numele lui Gheorghe Hagi este din ce în ce mai vehiculat pentru a deveni selecționer, mai ales că "Regele" nu are angajament în acest moment. Totuși, Hagi nu are cea mai bună relație cu șefii de la Casa Fotbalului, iar Dan Petrescu pare a fi varianta numărul 1 pentru aceștia.
Într-un interviu pentru as.ro, Hagi a dat un răspuns savuros când a fost întrebat despre posibilitatea de a veni din nou pe banca naționalei: "Nu sunt persoana pe care să o întrebi. Nu mă angajez singur, nu?"
Liga
El Clasico | Arma secretă pe care Carlo Ancelotti vrea să o arunce în lupta cu Barcelona
ACUM 26 MINUTE
Prin această declarație, practic Hagi ridică o minge la fileu oficialilor FRF, dar rămâne de văzut dacă aceștia îl vor lua în calcul în cazul în care Rădoi va decide să plece.
Naționala României traversează o perioadă catastrofală, iar cele 3 înfrângeri din ultimele 2 săptămâni au stârnit reacții dure din partea multor oameni importanți implicați în fotbal.
Chiar dacă admite că e un moment dificil, Hagi crede că lucrurile s-ar putea îndrepta, dar este nevoie de o analiză profundă și un plan consistent pentru viitor: "Este un moment greu, dificil, al nostru, al tuturor românilor. Aceste înfrângeri te fac să te gândești la o analiză profundă. România are nevoie de o construcţie la nivel naţional. Nu avem continuitate în rezultate, sunt foarte multe schimbări, şi de jucători şi de rezultate."

RĂDOI DĂ DE ÎNȚELES CĂ AR PUTEA RENUNȚA LA NAȚIONALĂ

Deși Răzvan Burleanu l-a reconfirmat în postul de selecționer, punctând că, în ciuda rezultatelor, are încredere maximă în Rădoi și stafful său, tehnicianul pare tentat să renunțe. Extrem de dezamăgit de modul în care unii oameni de fotbal au vorbit despre el și munca pe care o depune, selecționerul ia în calcul să își dea demisia.
"Nu știu dacă în acest moment poate fi vorba de confirmare. În această lună vom vedea dacă a existat un progres. Apoi, după partidele din noiembrie, vom trage linie și vom vedea ce e de făcut. Poate peste o lună toată lumea va fi mai fericită.", a declarat Rădoi după meciul cu Austria.
Liga
OFICIAL! Ansu Fati a semnat prelungirea contractului cu Barcelona
ACUM O ORĂ
Fotbal
Benzema află înainte de El Clasico dacă face închisoare sau e achitat, în scandalul de șantaj
ACUM O ORĂ