Grecu este, la 32 de ani, jucătorul cu cea mai mare experiență din lotul formației de liga secundă, care a evoluat mulți ani pe prima scenă a fotbalului românesc. Fost fotbalist la Dinamo, fundașul stânga a ieșit în față după înfrângerea cu Petrolul, scor 0-4. Acuzat de antrenorul Călin Cojocaru că e direct repsonsabil pentru înfrângerea contra "lupilor", apărătorul s-a lansat într-o serie de acuzații fără precedent.
"Am fost găsit țap ispășitor cu Petrolul, pentru că nu măcăn în teren! Păi, nu suntem la Grădina Zoologică, ca să fie rațe pe margine care să măcăne. M-a pus pe mine căpitan și a zis că eu trebuia să vorbesc pe teren. El nu își asumă nimic!
Să se uite că a făcut echipa strâmb! Nu poți să mă bagi pe mine, fundaș stânga, ca fundaș central! Și fundașul stânga e fundaș dreapta, fundașul dreapta nu e fundaș dreapta. Mi s-a părut că a făcut echipa ca să pierdem! Așa cred eu.
Cupa Mondială FIFA
Adrian Porumboiu acuză o gafă a UEFA și FIFA în privința nedelegării lui Istvan Kovacs la centru
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Nu e posibil ca după meciul cu Petrolul să jucăm un amical, având meci cu Bacău. Omul ăsta, de doi ani, îi dă pe toți afară. El face ce vrea, nu își asumă rezultatele. Are 7 puncte în doi ani. Ce să fac? Să joc marți în amical ca să mă accidentez? Unde ai mai pomenit să pui un amical la 48 de ore după un meci oficial? De ce? Ca să pierdem și sâmbătă?", a spus Grecu la Radio Accent.

Răspunsul antrenorului la acuzele incredibile

Călin Cojocaru se apără și susține că declarațiile făcute de apărător îi confirmă că a luat decizia corectă în momentul în care a decis să nu se mai bazeze pe el. Pentru că, trebuie spus, dezvăluirile fotbalistului au venit după ce acesta a fost trecut "pe linie moartă" de stafful tehnic.
"Nu am ce să-i răspund lui Grecu, dar, după ce am văzut declarațiile lui, îmi dau seama că am luat decizia corectă!
Referitor la faptul că n-a jucat fundaș stânga, putea să-mi spună asta înainte de joc, când am anunțat primul 11. A trebuit să-l bag în centru, din cauza faptului că Brandan Diau a fost depistat pozitiv cu COVID cu o zi înainte de joc. Cu FC U Craiova, de exemplu, a jucat fundaș dreapta, tot din cauza problemelor de efectiv.
Iar fără Grecu pe teren, am câștigat cu Reșița și Slatina! La Miercurea Ciuc, când a jucat, a făcut penalty. La fel și cu Viitorul Târgu Jiu, a făcut penalty și după pauză n-a mai intrat", a replicat Călin Cojocaru pentru Liga2.ro.
Cupa Mondială FIFA
Completarea genială a lui Lineker la citatul celebru despre ce înseamnă Germania în fotbal
ACUM 8 MINUTE
Fotbal
Hansi Flick anunță revoluția în fotbalul german! Măsurile urgente pe care le-a cerut
ACUM 35 MINUTE