Pentru olteni ar fi primul titlu după 29 de ani, iar pentru clujeni, o victorie ar echivala cu al 3-lea titlu consecutiv în Liga 1. Cu cât ne apropiem mai mult de ora meciului, cu atât spiritele se aprind și mai tare. De curând Bogdan Mara a făcut un anunț îngrijorător înaintel de finala campionatului cu Universitatea Craiova.
Ardelenii au semnalat că adversarii direcți în lupta pentru titlu nu respectă recomandările FRF și nu se testează la șapte zile, așa cum ar trebui, ci la 14 zile. Mai exact, ei au programată următoarea verificare pe 4 august, exact a doua zi după "finala campionatului", meciul cu CFR. Trupa lui Bergodi n-a mai fost testată de pe 24 iulie! Adversarii suspectează că oltenii ar avea ceva de ascuns, suspiciuni legate de starea de sănătate a unor jucători, și sunt, oricum, nemulțumiți că pe ei i-au forțat DSP Ilfov și apoi DSP Cluj să respecte reguli mai stricte.

Bogdan Mara spune că jucătorilor lui CFR Cluj le e teamă să intre în contact cu oltenii

Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 20 ORE
"Să vedem dacă se va disputa, echipa și jucătorii se gândesc să nu se prezinte la meci. Le este frică de ce s-a întâmplat la Craiova în ultima perioadă, motivul este simplu. La Craiova au fost descoperite 3 cazuri de COVID-19, care au foarte mare legătură cu echipa. A fost stabilit un protocol prin care după depistarea cazurilor la o echipă, jucătorii să fie testați la 7 zile. Ultima testare a Craiovei a fost pe 24! Craiova e în altă țară, nu e în România? Dacă toate DSP-urile din țară, plus protocolul stabilit clar între MTS, FRF și LPF, care spune clar că echipele cu caz de COVID-19 trebuie testate la 7 zile. Cum se poate ca echipa să se antreneze imediat. Cum ne spuneți nouă că preparatorul fizic, antrenorul secund și team managerul nu au legătură cu echipa?", a spus Bogdan Mara la PRO X.
Partida care va hotărî campioana României ar trebui să înceapă la ora 20:30 și va fi arbitrată la centru de Ovidiu Hațegan.
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46