După ce Ionuț Radu a fost testat pozitiv cu coronavirus, un al român din Serie A, Denis Drăguș, a contactat această boală. Atacantul celor de la Crotone a ieșit pozitiv la testul care i s-a făcut la întoarcerea în Italia, după ce a făcut parte din lotul României U21 la meciul cu Malta din această săptămână.
Crotone a confirmat printr-un comunicat oficial că Drăguș a ieșit pozitiv, el fiind singurul jucător de la echipă în această situație. Conform acestui comunicat, Drăguș prezintă ușoare simptome și a fost plasat în izolare.
"Clubul de fotbal Crotone anunță că fotbalistul Denis Drăguș a primit un rezultat pozitiv la COVID-19, în urma testării efectuate după întoarcerea acestuia de la naționala U21 a României. Jucătorul, care a avut rezultate negative la testele serologice, a fost plasat imediat în izolare. Drăguș prezintă ușoare simptome și este monitorizat de personalul medical al clubului.
Cupa Mondială FIFA
"Îi duc titlul de golgheter pe bicicletă lui Mbappe, doar să iau eu Mondialul".Declaraţie memorabilă
ACUM 30 MINUTE
Toți ceilalți membri ai grupului au fost testați negativ. În conformitate cu reglementările și în acord cu autoritățile sanitare competente, echipa a început deja izolarea începând de noaptea trecută într-o unitate de cazare locală, cu posibilitatea de a desfășura activități regulate de antrenament pentru toți sportivi negativi fără a avea niciun contact cu exteriorul.", se arată în comunicatul oficial, preluat de digisport.ro.

Drăguș, al 9-lea caz pozitiv de la România U21

Cel mai probabil, atacantul a contactat virusul chiar în timpul acțiunii de la echipa națională de tineret, el fiind cel de-al 9-lea jucător infectat din echipa lui Adrian Mutu. Ceilalți 8 jucători confirmați pozitiv zilele trecute au fost Radu Drăgușin, Louis Munteanu, Alex Pașcanu, Radu Boboc, Denis Haruț, Ștefan Vlădoiu, George Cîmpanu și George Ganea.
Membrii staff-ului lui Adrian Mutu au primit rezultate negative în această dimineață, în urma ultimei testări la COVID-19, astfel că acestora li s-a permis părăsirea izolării de la Buftea și reluarea activității.
În aceste condiții, Drăguș va rata cel puțin meciurile cu Juventus și Cagliari din Serie A. Drăguș este jucătorul lui Standard Liege, unde are contract până în 2024, dar este împrumutat la Crotone până în vara viitoare. Fostul atacant al viitorului, a evoluat în toate cele 3 meciuri disputate de Crotone în acest sezon, pierdute pe rând cu Genoa, Milan și Sassuolo.
Romanian Liga I
Mirel Rădoi va fi băgat în ședință de patronul Universității Craiova și are postul în pericol
ACUM 42 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
"Se vor teme puştii Angliei de Franţa?" Durul Roy Keane, răspuns categoric. Ce anticipează
ACUM 2 ORE