CSA Steaua București s-a impus și în meciul retur cu Mostiștea Ulmu, scor 2-0, și e finala barajului de promovare în Liga 2, acolo unde se pot duela cu FCSB II.Vasile Târșolea, patronul de la Mostiștea Ulmu, și-a ieșit din minți după un penalty primit de CSA Steaua. Acesta a vrut să scoată echipa de pe teren după ce Pacionel a obținut încă un penalty controversat. Cei de la Mostiștea au amenințat încă după prima manșă că nu se prezintă la retur.
Nici partida tur nu a fost lipsită de evenimente neplăcute. Meciul tur s-a disputat la Baza sportivă Academia Ilie Năstase (ex-Voința), iar Steaua s-a impus cu 2-0, grație reușitelor lui Adrian Ilie (10') și Emilian Pacionel (47'). Pe durata meciului au fost consemnate mai multe greșeli de arbitraj ale brigăzii conduse de Eduard Ioniță.
Mostiștea Ulmu a acuzat penalty-ul primit de Steaua în debutul reprizei secunde și chiar a amenințat că nu se va prezenta la meciul retur dacă bucureștenii nu vor solicita rejucarea partidei. Totuși, oaspeții au venit azi la meci, dar au avut parte de același tratament ca în tur.
Bundesliga
Este Sadio Mane nefericit la Bayern Munchen? Bavarezii au făcut lumină în cazul senegalezului
ACUM 10 MINUTE

Steaua – Mostiștea Ulmu 2-0 | Echipele de start:

  • Steaua: Bălbărău - Ilie, Beța, Walace, Călințaru - Bărbulescu, Enceanu - Pacionel, Huiban, Zaharia – Răsdan
  • Mostiștea Ulmu: Meilă - Niculae, Mihai George, Leafu, Alexandru Gheorghe - Milea, Tăbăcariu, Chirica, Ilie - Stoian, C. Ionică
Fotbal
Piața transferurilor din 2023 se anunță a fi captivantă! Starurile aflate în ultimul an de contract
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Ce sumă a plătit CFR Cluj pentru înlocuirea gazonului din Gruia și când vor reveni clujenii acasă
ACUM 2 ORE