Meciul dintre Sunderland și Oxford United, din League One, a generat tensiuni uriașe. Partida a fost plină de momente intense atât pe teren, cât și în afara lui. La pauză, scorul era 1-1. Oxford a deschis scorul în minutul 21, prin Henry, iar Sunderland a egalat în prelungirile primei reprize.
În repriza a doua, Oxford a primit două cartonașe roșii: unul pentru mijlocașul Skyes, pentru cumulul de cartonașe galbene, și altul pentru managerul Karl Robinson, care a răbufnit după golul secund marcat de Sunderland, în minutul 81.
S-a încheiat 3-1 pentru "pisicile negre", grație golului înscris de Power în prelungirile meciului.
Cupa Mondială FIFA
Presa din Belgia, reacții dure după eliminare! "Această Cupă Mondială a fost prea mult pentru unii"
ACUM 11 MINUTE
Tensiunea a depășit limitele și în afara terenului. La pauză a avut loc un incident neplăcut pe tunelul stadionului, în care portarul lui Oxford, Jack Stevens, a fost lovit cu capul în față. În urma conflictului de pe "Stadium of Light" a fost contactată poliția.

Haos la un meci din Anglia! Un jucător a fost lovit cu capul în față pe tunelul stadionului

"Așteptăm să vină poliția. Unul dintre portarii mei a fost lovit cu capul în față, la pauză. S-a creat o îmbulzeală, s-au spus unele lucruri... Astfel de situații se întâmplă în fotbal.
Jack (n.r. - Stevens) mergea în spatele cuiva, fără să spună nimic, iar respectivul s-a întors brusc, l-a apucat cu mâna și l-a lovit cu capul în față. Toată lumea a văzut incidentul, inclusiv jucătorii lui Sunderland.
Este o situație cu care ne vom confrunta în cadrul clubului. Vom aștepta câteva declarații ca să vedem cum vom acționa din punct de vedere legal.", a declarat Karl Robinson, managerul lui Oxford United, la finalul partidei.
La rândul său, Lee Johnson, managerul lui Sunderland, a vorbit despre incidentul de la pauza meciului cu Ofxord. Johnson a dezvăluit că au existat tensiuni și la finalul partidei:
"Astfel de lucruri se întâmplă tot timpul, în special în zonele aglomerate. Ceva asemănător s-a întâmplat și la final, ceea ce nu este ideal. Cred că jucătorul meu (n.r. - care l-a lovit pe Stevens) a fost provocat, ca să fiu sincer", a spus Lee Johnson, managerul lui Sunderland.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Belgiei, OUT după eliminarea din Qatar! Declarații inexplicabile: "Niciun regret"
ACUM 17 MINUTE
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
ACUM O ORĂ