Meciul dintre Sunderland și Oxford United, din League One, a generat tensiuni uriașe. Partida a fost plină de momente intense atât pe teren, cât și în afara lui. La pauză, scorul era 1-1. Oxford a deschis scorul în minutul 21, prin Henry, iar Sunderland a egalat în prelungirile primei reprize.
În repriza a doua, Oxford a primit două cartonașe roșii: unul pentru mijlocașul Skyes, pentru cumulul de cartonașe galbene, și altul pentru managerul Karl Robinson, care a răbufnit după golul secund marcat de Sunderland, în minutul 81.
S-a încheiat 3-1 pentru "pisicile negre", grație golului înscris de Power în prelungirile meciului.
Bundesliga
David Alaba, dat de gol de Kimmich, care a dezvăluit numele clubului la care va juca austriacul
ACUM 3 MINUTE
Tensiunea a depășit limitele și în afara terenului. La pauză a avut loc un incident neplăcut pe tunelul stadionului, în care portarul lui Oxford, Jack Stevens, a fost lovit cu capul în față. În urma conflictului de pe "Stadium of Light" a fost contactată poliția.

Haos la un meci din Anglia! Un jucător a fost lovit cu capul în față pe tunelul stadionului

"Așteptăm să vină poliția. Unul dintre portarii mei a fost lovit cu capul în față, la pauză. S-a creat o îmbulzeală, s-au spus unele lucruri... Astfel de situații se întâmplă în fotbal.
Jack (n.r. - Stevens) mergea în spatele cuiva, fără să spună nimic, iar respectivul s-a întors brusc, l-a apucat cu mâna și l-a lovit cu capul în față. Toată lumea a văzut incidentul, inclusiv jucătorii lui Sunderland.
Este o situație cu care ne vom confrunta în cadrul clubului. Vom aștepta câteva declarații ca să vedem cum vom acționa din punct de vedere legal.", a declarat Karl Robinson, managerul lui Oxford United, la finalul partidei.
La rândul său, Lee Johnson, managerul lui Sunderland, a vorbit despre incidentul de la pauza meciului cu Ofxord. Johnson a dezvăluit că au existat tensiuni și la finalul partidei:
"Astfel de lucruri se întâmplă tot timpul, în special în zonele aglomerate. Ceva asemănător s-a întâmplat și la final, ceea ce nu este ideal. Cred că jucătorul meu (n.r. - care l-a lovit pe Stevens) a fost provocat, ca să fiu sincer", a spus Lee Johnson, managerul lui Sunderland.
Romanian Liga I
Patru cazuri de COVID la Academica Clinceni chiar înainte de meciul cu FCSB! Poenaru, infectat și el
ACUM 36 MINUTE
Premier League
Care vor fi consecințele retragerii din Super Ligă pentru cluburile din Anglia
ACUM O ORĂ