Diego Armando Maradona a încetat din viață miercuri, pe 25 noiembrie, la 60 de ani. Sicriul legendarului El Pibe D’Oro a fost depus la Casa Rosada, în capitala Buenos Aires, unde mai bine de un milion de oameni s-au înghesuit să își omagieze idolul. Totuși, presa din Argentina anunță că ceremonia de înmormântare a fost suspendată din cauza incidentelor survenite în urma aglomerației. Echipajele de poliție au fost nevoite să intervină pentru a-i distanța pe participanți.
Evenimentul la care au luat parte sute de echipaje de intervenție a decurs fără incidente în primă fază, însă liniștea nu a fost de durată. Jurnaliștii argentinieni scriu că au existat numeroase incidente între civili și poliție, care a intervenit cu gloanțe de cauciuc, tunuri de apă și gaze lacrimogene. Momentan, înmormântarea ”a fost suspendată”, transmite Ole.
Fotbal
Messi şi-a vărsat în sfârşit frustrarea: "M-aţi tratat ca pe un eşec!"
09/09/2021 LA 07:32

Înmormântarea lui Diego Armando Maradona, suspendată din cauza incidentelor

Mai mulți fani ai legendarului Maradona au dorit cu orice preț să pătrundă în Casa Rosada (Palatul Prezidențial și biroul președintelui Argentinei), încălcând recomandările ordinelor de forță.
https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944330.jpg
Cotidianul argentinian Clarin a oferit ieri o veste șocantă pentru toți iubitorii fotbalului: Diego Armando Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 ani. Cauza decesului: un stop cardiorespirator suferit în casa sa din Tigre. Maradona suferise la începutul lui noiembrie o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtatea unui hematom subdural (cheag de sânge).
Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Ieri, genialul "D10S" Diego a suferit un stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat de echipele medicale ajunse la fața locului în 30 de minute de la apariția problemelor.viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.
Premier League
Un matematician de la Oxford a stabilit GOAT-ul din fotbal. Verdictul specialistului
08/09/2021 LA 14:20
Fotbal
"Messi m-a făcut să plâng!" Dezvăluirile unui coechipier de la naționala Argentinei
18/08/2021 LA 11:48