După ce meciul s-a încheiat 1-1 în timpul regulamentar, s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri. Portarul Pedro Gallese de la Orlando City a salvat lovitura decisivă și a crezut că echipa lui s-a calificat mai departe. Toți jucătorii sărbătoreau deja când arbitrul a fluierat și a decis repetarea penalty-ului pentru că Gallese nu a stat cu măcar un picior pe linia porții.
Mai mult, pentru că așa prevede regulamentul în MLS, centralul a fost nevoit să îi acorde cartonaș galben lui Gallese din acest motiv și fiind vorba de al doilea avertisment, Gallese a fost eliminat.
https://i.eurosport.com/2020/11/22/2941237.png
Liga
Barcelona, tot mai aproape de a ajunge la un acord cu Atletico în privința lui Griezmann
ACUM 21 MINUTE

Nimeni nu știa regulamentul

Noile prevederi arată că arbitrii trebuie doar să avertizeze verbal portarii pentru prima abatere, însă cei din MLS încă folosesc regulile din 2019/2020, astfel că centralul nu a avut de ales decât să acorde al doilea galben. Diferențele de regulament au cauzat haos, pentru că noile prevederi arată că ce cartonașe primesc jucătorii în timpul meciului nu mai sunt valabile la loviturile de departajare, dar, din nou, acest lucru nu a fost aplicat pentru că MLS încă nu aplică noul regulament.
Managerul celor de la Orlando, Oscar Pareja, mersese deja la vestiare pentru a sărbători doar pentru a fi apoi adus înapoi pe teren să vadă cum penalty-ul va fi executat din nou. Astfel, după eliminarea lui Gallese, el a decis să îl introducă în poartă pe goalkeeperul de rezervă, Brian Rowe.
Însă chiar înainte ca Rowe să apuce să apere penalty-ul, centralul a fost avertizat din camera VAR că nu este permisă o astfel de schimbare, astfel că Rowe a fost trimis înapoi pe margine. Doar în cazul unei accidentări poate fi înlocuit la penalty-uri.
Drept urmare, fundașul Rodrigo Schlegel a trecut între buturi însă nu a putut să apere penalty-ul executat de Castellanos de la New York City. Orlando a ratat ulterior penalty-ul său care ar fi putut fi decisiv prin Nani.
Scene haotice au erupt din nou după ce Schlegel a apărat penatly-ul lui Thorarinsson iar toți jucătorii lui Orlando au început, din nou, să sărbătorească, însă din nou degeaba, pentru că scorul era doar 5-5.
Benji Michel de la Orlando a transformat în cele din urmă penalty-ul decisiv.
Romanian Liga I
Fotbalistul care are locul asigurat în primul 11 al FCSB pentru meciul cu FC Argeș! Anunțul lui Dică
ACUM O ORĂ
Premier League
Liverpool a remizat spectaculos cu Brighton! Chelsea a obținut greu prima victorie din era Potter
ACUM O ORĂ