Jurnaliștii spanioli de la ABC de Sevilla au anunțat luni că meciul din Europa League dintre Sevilla și Roma se va juca fără spectator din cauza haosului provocat de coronavirus la nivel global. Ministrul Sănătății din Spania, Salvador Illa, a susținut o conferință de presă luni în care a făcut o serie de recomandări privind evenimentele sportive la care suporterii se strâng în număr foarte mare, așa cum este cazul partidei dintre Sevilla și Roma.
Prin urmare, partida programată joi pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, în Sevilla, se va disputa, însă fără spectatori. Aceasta este o măsură tot mai adoptată în țările foarte afectate de noul virus ucigaș pentru a preveni răspândirea acestuia. Deja a fost anunțat faptul că meciul retur de la Roma, de pe 19 martie, se va juca fără spectatori Situația din Italia este cu atât mai gravă. Italia este cea mai afectată țară după China și Coreea de Sud.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM 2 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM 3 ORE
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 5 ORE