Harry Kane le-a oferit motive de speranță lui Mourinho și fanilor lui Tottenham, precum și lui Gareth Soutghate, selecționerul naționalei Angliei. Atacantul de 26 de ani a dezvăluit că va juca la Campionatul European din vară, chiar dacă a lipsit în ultimele 2 luni de pe gazon și nu este complet refăcut.
"În mintea mea, sunt deja convocat la EURO. Cu siguranță voi fi acolo, dacă nu cumva se întâmplă ceva drastic până atunci. Încă nu am revenit la antrenamentele lui Tottenham, dar muncesc din greu la sală și devin din ce în ce mai puternic. Sper să revin pe teren peste câteva săptămâni. Cred că la începutul lunii aprilie voi fi apt de joc.", a spus Kane pentru Evening Standard.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM O ORĂ
Inițial se vorbea despre o accidentare care îl va ține pe Kane departe de teren până la finalul sezonului, ratând astfel și Campionatul European. Cu toate acestea, căpitanul lui Spurs este încrezător că își va putea ajuta atât echipa de club, cât și naționala, în următoarele luni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 2 ORE
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 6 ORE