Golgheter al primei ligi engleze, alături de Romelu Lukaku și Alexis Sanchez, Harry Kane este unul dintre cei mai în formă jucători din Premier League. Ajuns la golul cu numărul 17, englezul în vârstă de 23 de ani se consideră a fi unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului. Cifrele sale extraordinare din ultima vreme îi dau dreptate: în weekend a marcat al doilea hattrick într-o singură săptămână și al treilea în ultimele 9 partide jucate.
"Cred că, dacă vă uitați la statisticile mele și la golurile pe care le-am marcat, sunt acolo sus. Dacă vreți să publicați asta (n.r. că este printre cei mai buni jucători ai lumii), sunt mai mult decât fericit s-o faceți", le-a spus Kane jurnaliștilor britanici.
Internaționalul englez a mai adăugat că se simte într-o formă sportivă excelentă. "Dacă acesta este apogeul meu? Cred că da, mă simt odihnit, alert, în formă foarte bună. Probabil că accidentarea pe care am suferit-o în prima parte a sezonului mi-a făcut și un bine, m-am odihnit. Am avut câteva luni foarte bune, dar este important să continui în același ritm până la finalul sezonului", a mai declarat Kane.
Fotbal
Un fotbalist român a semnat cu Benfica! "Sunt foarte mândru să fiu la acest club grozav"
ACUM 30 MINUTE
  • După 26 de etape, Tottenham se află pe locul doi, cu 53 de puncte, la 10 în spatele liderului Chelsea.
Premier League
Thomas Tuchel s-a săturat să fie întrebat de Lukaku! Ce a spus germanul după egalul de la Brighton
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM 2 ORE