Maguire, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat în Grecia după ce s-a luat la bătaie cu alți compatrioți în afara unui bar din Mykonos. Când poliția elenă a intervenit, britanicii s-au îmbrâncit și cu aceștia, înjurându-i și agresându-i fizic. Câteva înregistrări video indică de la ce a pornit altercația.
Înainte de bătaia între englezi, Maguire a fost surprins cum purta discuții în afara clubului cu câțiva fani, însă comunicarea a degenerat la un moment dat. Au urmat câteva discuții în contradictoriu cu câțiva britanici. Drept rezultat, trei dintre englezi, printre care și căpitanul lui Manchester United, au fost arestați la primele ore ale dimineții.

Manchester United, reacție oficială în cazul lui Harry Maguire

Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38
Prin intermediul unui comunicat, Manchester United transmite faptul că știe despre altercația în care a fost implicat jucătorul lor: “Clubul a luat la cunoștință presupusul incident în care a fost implicat Harry Maguire aseară în Mykonos. Contactul cu Harry a fost făcut și cooperează fără probleme cu autoritățile din Grecia. La acest moment nu vom face niciun alt comentariu”, au transmis "diavolii".
Harry Maguire a devenit în vara anului trecut cel mai scump fundaş din istorie după ce Manchester Unided a plătit 80 de milioane de lire sterline (87 de milioane de euro) clubului Leicester, pentru a obţine transferul jucătorului. În vârstă de 27 de ani, Maguire şi-a făcut junioratul al Sheffield United, apoi a trecut la Hull City.
După ce a mai fost împrumutat la Wigan, fundaşul a fost cumpărat de Leicester în vara anului 2017, cu 12 milioane de lire sterline plus bonusuri, care puteau duce la 17 milioane de lire sterline suma transferului. Cu Manchester United, Maguire a semnat un contract pe şase ani. Înaintea lui, cel mai scump fundaş din lume a fost olandezul Virgil Van Dijk, pentru care Liverpool a plătit, în ianuarie 2018, suma de 84 de milioane de euro clubului Southampton.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Harry Maguire, făcut praf după bucuria de la golul cu Albania: "Credea că le-a închis gura? Penibil"
13/11/2021 LA 07:20
Campionatul European UEFA
Incredibil! Tatăl lui Maguire, rănit în haosul dinaintea finalei Euro! Dezvăluirile fotbalistului
14/07/2021 LA 11:03