Euro 2020 va beneficia de sistemul VAR, astfel că UEFA a decis ca cei doi arbitri români să fie delegați în campionate care au implementat sistemul, ca să se poată pregăti astfel pentru meciurile de la turneul final.

Hațegan și Kovacs, delegați în campionate cu VAR

"Pentru o mai bună pregătire pentru EURO 2020 a celor două brigăzi din România, conduse de Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, Comisia Centrală a Arbitrilor a intrat în contact cu mai multe federații unde este deja implementat sistemul VAR, astfel încât arbitrii noștri să fie delegați la meciuri importante din campionatele respective.
Fotbal
Rezumatul partidei Arsenal - Aston Villa. Etapa a 9-a din Premier League a început promițător
ACUM 3 ORE
Astfel, marți, 4 mai, Ovidiu Hațegan și colegii săi asistenți Radu Ghinguleac – Sebastian Gheorghe vor arbitra partida AEK Larnaca – Omonia Nicosia, în prima ligă cipriotă. Oaspeții sunt lideri, având 3 puncte peste Apollon, echipa de pe locul secund și adversarul din următoarea etapă, ultima.
De asemenea, vineri, 7 mai, Istvan Kovacs va conduce la centru partida Al-Shabab – Al-Hilal, în Arabia Saudită. Acesta va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Meciul va pune față în față primele două formații clasate. Cu 5 etape înainte de final, cele două formații se află la egalitate de puncte, 48.", se arată în comunicatul FRF.

Spectatori la București, la Euro

"Ministerul Tineretului și Sportului marchează Ziua internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace printr-o veste îndelung așteptată: meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020 se vor defășura cu spectatori în tribune
Prin aprobarea Memorandumul prezentat de Ministerul Tineretului și Sportului în cadrul ultimei ședințe de guvern, Guvernul României s-a angajat să adopte legislația necesară, astfel încât meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 organizate în 2021 pe teritoriul României să se poată desfășura cu prezența în tribune a unui număr maxim de 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naționale.", a declarat Eduard Novak, Ministrul Tineretului și Sportului, la începutul lunii.

EURO 2020 în ROMÂNIA | MECIURILE PROGRAMATE PE ARENA NAȚIONALĂ

  • Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00),
  • Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00),
  • Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00)
  • Meci din optimi (câștigătoarea grupei F și echipa clasată pe locul secund în grupele A, B sau C - 28 iunie, ora 20:00)
Ligue 1
Ligue 1, sub asediu! "Bombardament" la St. Etienne - Angers
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Chindia Târgoviște - U Craiova 0-1. Echipa lui Reghe a urcat pe locul 2
ACUM 5 ORE