Hațegan a povestit că se poziționează într-un stil atipic în momentul în care Jadon Sancho, starul Borussiei Dortmund, se află în posesia mingii și aleargă către poarta adversă.
Românul l-a arbitrat pe Sancho anul trecut, la meciul dintre Dortmund și Barcelona, scor 0-0, din Champions League. La partida de pe Westfalenstadion, Hațegan le-a acordat nemților un penalty, după ce Nelson Semedo l-a faultat în careu pe starul Borussiei.
Recent, Hațegan a explicat că se aștepta la o cursă fulgerătoare a lui Sancho pe flancul drept, motiv pentru care și-a schimbat poziția din care urmărea faza. Iar decizia a fost foarte bună deoarece, în acest fel, arbitrul român a văzut excelent momentul contactului și a dictat lovitură de la 11 metri, fără să stea pe gânduri.
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM 7 MINUTE

Ovidiu Hațegan a ajuns în presa din Anglia! Faza care i-a impresionat pe britanici

"Chiar și acum, văd că Dortmund are un atacant de bandă dreapta din Anglia (n.r. - Jadon Sancho) foarte bun, care creează foarte mari probleme în situațiile de 1 vs 1 cu fundașii adverși.
Când se află la minge, întotdeauna mă mut puțin mai spre dreapta pe diagonala mea. Și în acel meci (n.r. - Dortmund - Barcelona) mi-am "rupt" diagonala și am alergat către partea din dreapta a careului. Știam că se va întâmpla ceva.
Am fost în poziția perfectă. Am văzut contactul (n.r. - dintre Semedo și Sancho), faultul clar și am dictat penalty fără ezitare. La finalul fiecărui meci știi dacă prestația ta a fost bună sau nu. Brigada mea a fost foarte fericită după acea partidă.", a povestit Ovidiu Hațegan, în documentarul UEFA, citat de Daily Mail.
Tehnologia VAR a analizat la rândul ei faza, iar decizia findală a fost clară: penalty pentru Dortmund. Marco Reus n-a reușit însă să-l învingă pe Ter Stegen, iar partida s-a încheiat cu o remiză albă.
Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 2 ORE