Hazard e apt de joc, dar nu intră în planurile lui Ancelotti pentru Real Madrid. Transferat pe Bernabeu acum doi ani și jumătate, atacantul de bandă nu a prins încă vreun El Clasico, spre exemplu, și a marcat doar 4 goluri pentur gruparea blanco.
Dacă în perioada Zidane, Hazard a lipsit enorm din cauza accidentărilor, francezul dorindu-l mereu în primul "11" când era apt, acum situația s-a schimbat. Ancelotti nu mai crede în belgian: Vinicius e punct fix, iar italianul îl preferă în cealaltă bandă pe Rodrygo.
În acest context, s-a vorbit că Chelsea l-ar dori înapoi, dar suma cerută de spanioli e mult prea mare, Tuchel preferând să direcționeze banii către un vârf de careu autentic (Haaland rămâne o opțiune). Potrivit El Chiringuito, Hazard are însă șanse mari să revină în Premier League, acolo unde a dat cel mai bun randament al carierei.
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06
Newcastle a purtat deja negocieri cu Real, dar Florentino Perez cere un preț prohibitiv, dorind să își recupereze cât mai mult din cei 100 de milioane de euro cheltuiți pentru achiziționarea belgianului. Noii patroni de pe St.James' Park au buget nelimitat, dar nici măcar ei nu pot plăti foarte mult pentru un fotbalist care se accidentează des și a cărui cotă s-a prăbușit (valorează în prezent doar 25 de milioane de euro).
CITEȘTE ȘI:
PRIMUL JUCĂTOR CARE VA CERE TRANSFERUL DE LA UNITED, DACĂ SOLSKJAER RĂMÂNE PÂNĂ ÎN IANUARIE

Ancelotti nu se bazează pe Hazard la Real Madrid

Există premise pentru noi discuții între părți și e de așteptat ca președintele lui Real Madrid să fie mai flexibil. Hazard face în curând 31 de ani, iar perioada lungă de inactivitate și salariul avut nu îl fac foarte ofertant pentru alte echipe.
Antrenorul lui Real a declarat că Eden Hazard este apt să joace, dar el preferă în acest moment "alţi jucători" în "11"-le de start.
"El poate juca. Dar în acest moment, antrenorul preferă alţi jucători", a explicat într-o conferinţă de presă tehnicianul, înaintea meciului cu Osasuna din etapa a 11-a din La Liga.
Eden Hazard a părăsit terenul de joc în cursul semifinalei Ligii Naţiunilor (7 octombrie) Belgia - Franţa (2-3), accidentat la coapsă, dar între timp și-a revenit. Hazard a început ca titular în doar patru meciuri din La Liga în acest sezon.
Real Madrid l-a achiziţionat pe internaţionalul belgian Eden Hazard pentru 100 de milioane de euro în vara anului 2019, când l-a transferat de la echipa engleză Chelsea Londra. El s-a confruntat însă cu perioade dificile, marcate de numeroase accidentări.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Ancelotti a numit cei mai buni cinci jucători pe care i-a antrenat. Surpriza din lista italianului
15/11/2022 LA 16:30
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04