Mirarea fostului mare portar, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, a fost foarte mare, ținând cont că acesta a schimbat "mai multe replici acide" de-a lungul timpului cu actualul antrenor de la Gaziantep.
Într-un interviu oferit pentru Gazeta Sporturilor, Helmuth Duckadam a mărturisit că a fost contactat de multe persoane cu care n-a avut o relație strălucită în perioada petrecută la FCSB, printre care se numără și Marius Șumudică:
Niciunul dintre foștii colegi nu m-a sunat după plecare. Dar am primit mesaje de la oameni cu care de-a lungul timpului am avut replici acide. Țineți-vă bine! De la Șumudică am primit un mesaj! Eu îl apreciez foarte mult. Când a fost ideea de a-l aduce la FCSB, eu l-am susținut. Chiar dacă am fost contra galeriei, care nu-l dorea deloc, am spus că e un antrenor foarte bun și că motivează foarte bine echipa. Cred că nu a venit din cauza fanilor și din cauza unor persoane din club, care nu l-au vrut. | Helmuth Duckadam
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 10 MINUTE

Helmuth Duckadam și-a dat demisia de la FCSB

"Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.
Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm.", a declarat Duckadam, pentru DigiSport.

Mesajul lui Helmuth Duckadam, după ce și-a anunțat demisia de la FCSB

La scurt timp după ce și-a anunțat demisia din funcția de la FCSB, Helmuth Duckadam a scris o postare și pe contul de Facebook, în care și-a explicat decizia.
"Eroul de la Sevilla" a evidențiat din nou faptul că a preferat să-și anunțe demisia decât să fie dat afară de conducerea "roș-albaștrilor". În același timp, Duckadam a dezvăluit că perioada petrecută ca președinte de imagine la FCSB a fost una dintre cele mai frumoase din viața și, ca urmare, speră ca echipa pregătiă de Bogdan Argeș Vintilă să câștige măcar un trofeu în acest sezon.
"A fost frumos! Dupa multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul să-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider că este mai onorabil să-ți înaintezi demisia, când simți că nu mai ești dorit, decât sa astepți momentul cand vei fi dat afară.
Au fost momente dificile, dar și foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea! Îi mulțumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi și îl asigur că voi rămâne același om serios și loial.
Doresc mult succes echipei și-mi doresc ca în acest an să câștige un trofeu!", a fost mesajul scris de Helmuth Duckadam pe contul de Facebook.
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 3 ORE
Fotbal
Lotul lărgit convocat de Adrian Văsîi la naționala U19, care va participa la Campionatul European
ACUM 4 ORE