Bournemouth l-a demis la începutul lunii februarie pe Jason Tindall de pe banca tehnică, după o serie de rezultate slabe în Championship. "Cireșele" visează în continuare la promovarea în Premier League, motiv pentru care oficialii clubului au hotărât că este nevoie de o schimbare la nivelul staff-ului.
În prezent, postul de manager interimar este asigurat de Jonathan Woodgate, iar conducătorii lui Bournemouth caută intens un tehnician potrivit care să ducă echipa înapoi în prima ligă engleză. Printre variantele luate în calcul de oficiali se numără și Thierry Henry.
Fostul campion mondial, aflat în prezent pe banca lui Montreal Impact, a fost contactat deja de board-ul lui Bournemouth, anunță Football Daily.
Romanian Liga I
Veste importantă înainte de meciul de la Craiova! Budescu, inclus în lotul FCSB-ului
ACUM 25 MINUTE

Henry, contactat de Bournemouth! Francezul ar putea bifa prima experiență ca manager în Anglia

Legendarul jucător francez și-a început cariera de antrenor în 2015, la academia lui Arsenal, clubul alături de care a cucerit 6 trofee, inclusiv 2 titluri în Premier League (2002, 2004).
În 2016, Henry a fost numit asistent la naționala Belgiei, iar 2 ani mai târziu a bifat prima experiență ca antrenor principal, la Monaco. După un singur sezon petrecut în Franța, fostul internațional a ajuns la Montreal Impact, în campionatul Statelor Unite.
Contractul lui Henry cu formația din MLS expiră la finalul anului 2021, dar oficialii lui Bournemouth și-ar dori să-l aducă pe francez mult mai repede, pentru a forța promovarea în Premier League.
După 29 de meciuri disputate, Bournemouth se află pe locul 6 în Championship, ultimul care asigură prezența în playoff-ul pentru promovare. "Cireșele" sunt despărțite de 12 puncte de liderul Norwich.
Fotbal
Gol spectaculos reușit de un puști de la Farul în Liga 3! A marcat de la 40 de metri
ACUM O ORĂ
Premier League
Pep Guardiola nu își cere scuze după ce a fost criticat de fanii celor de la Manchester City
ACUM O ORĂ