Începând cu vedetele din Anglia, Spania și Italia și terminând cu jucători mai puțin cunoscuți, cu toții au luat cu asalt rețelele de socializare și au postat videoclipuri în care își încurajează fanii să stea în casă și să păstreze igiena.
Guillaume Hoarau (36 ani) este un alt jucător care a ținut să transmită un mesaj, însă modul în care a procedat a fost complet diferit de ce văzuseră fanii până în ultimele zile. Fostul jucător al lui PSG a compus un cântec și, acompaniat de chitară, le-a comunicat oamenilor tot ce trebuie să facă pentru a trece cu bine peste pandemie.
După ce s-a dezinfectat pe mâini, francezul a luat chitara și a fredonat următoarele versuri: "Staţi acasă, oameni buni, nu plecaţi nicăieri / Spălaţi-vă pe mâini / Păstraţi distanţa / Totul va fi bine"
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 8 ORE

Hoarau, 161 de meciuri în tricoul lui PSG

În prezent la Young Boys, Hoarau a evoluat în trecut și pentru PSG, din 2008 până în 2013. În cele 161 de apariții pentru campioana Franței, atacantul francez a reușit să marcheze de 57 de ori. Guillaume Hoarau a strâns și 5 selecții la naționala Franței.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 9 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 10 ORE