Atletico Mineiro a pierdut cu 2-0 într-un meci din Copa do Brasil împotriva lui Flamengo, iar atacantul brazilian Hulk s-a luptat cu deshidratării timp de câteva ore.
Fostul star de la Porto a dezvăluit că a slăbit 6 kilograme în timpul meciului și a discutat despre problemele întâmpinate la controlul antidoping de după meci.
"De când am ajuns la Atletico Mineiro , acesta a fost jocul în care am fost cel mai deshidratat", a spus Hulk .
Coppa Italia
Parma, victorie importantă în Cupa Italiei! Mihăilă, primul gol din noul sezon. Man a fost titular
ACUM 7 ORE
"Am slăbit șase kilograme. A fost obositor. Eram obosit. Am început meciul [cu cântărire] 97 de kilograme și l-am terminat cu 91.
Hulk a întâmpinat și alte probleme
"Am fost chemat la antidoping. Am fost acolo patru ore. Am băut 30 de litri de apă. Dar aveam probleme cu urinatul. Până la urmă a mers și acum vreau doar să ajung acasă" a spus epuizat atacantul brazilian.
Hulk a părăsit stadionul la ora 04:00 dimineața, a ratat zborul care îi ducea echipa la Belo Horizonte și a fost nevoit să se întoarcă acasă cu un avion privat.

Cine este Hulk?

Hulk, pe numele adevărat Givanildo Vieira de Sousa, a jucat până la 22 de ani în Japonia la mai multe echipe din prima ligă. Transferul din 2008 la Porto i-a lansat cu adevărat cariera. Hulk a cucerit împreună cu Săpunaru 11 trofee în 3 ani, printre care și Europa League în 2011. Brazilianul a fost campion și în Rusia (Zenit) sau China (Shanghai SIPG), dar și în țara natală cu Atletico Mineiro în sezonul trecut. În ultimele 3 sezoane, Hulk a dat 59 de goluri pentru Atletici Mineiro, fiind golgheterul Braziliei.
Romanian Liga I
Derby-ul Craiovei, decis de 3 penalty-uri! Meciul a fost întrerupt de două ori din cauza fanilor
ACUM 8 ORE
Fotbal
VIDEO | Lewandowski, primul gol pentru Barcelona! Victorie a catalanilor în Trofeul Gamper cu 6-0
ACUM 8 ORE