Atacantul brazilian este dorit inclusiv de FC Porto și Zenit, echipe alături de care a atins performanțe impresionante în trecut și care, la ora actuală, evoluează în grupele UEFA Champions League.
Hulk rămâne un fotbalist extrem de "vânat", deși a împlinit deja 34 de ani. Starul lui Shanghai SIPG a anunțat deja că nu își va prelungi contractul cu formația chineză, iar acum analizează mai multe oferte.
Brazilianul va rămâne liber de contract în luna decembrie, moment în care va putea semna cu alt club. Potrivit ESPN, printre echipele interesate de serviciile atacantului se numără inclusiv FC Porto, echipa pentru care acesta a mai evoluat în perioada 2008-2012.
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 29 MINUTE

Hulk, dorit de FC Porto și Zenit, fostele sale echipe

Sursa citată anunță că Hulk a refuzat prima ofertă primită din partea portughezilor, din cauza salariului nesatisfăcător. Porto îi oferea 1,5 milioane de euro, mult mai puțin decât câștigă în China.
Board-ul lui Porto este dispus să îi ofere maximum 2,5 milioane de euro pentru a-l convinge să revină în Portugalia. La FC Porto, Hulk a cucerit 11 trofee, printre care se numără 4 titluri în Portugalia și Europa League, în 2011.
ESPN susține că Hulk s-ar mai afla în vizorul lui Zenit St. Petersburg, o altă echipă la care brazilianul a mai jucat. Rușii sunt dispuși să-i pună pe masă un salariu de 4,2 milioane de euro, la fel ca și un club din MLS.
Hulk se mai află în atenția unei formații din zona Golfului și a două echipe din țara natală - Palmeiras și Vasco da Gama.
Hulk a evoluat în ultimii 4 ani la Sganghai SIPG, pentru care a marcat 76 de goluri și a oferit 54 de assist-uri în 144 de apariții.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE