Hulk s-a despărțit de echipa chineză Shanghai SIPG, după 4 ani. Atacantul brazilian, ajuns la 34 de ani, încă atrage interesul echipelor importante și va reveni în Europa începând din ianuarie.
Vârful sud-american și-a dus la bun sfârșit contractul cu Shanghai SIPG, formația alături de care a cucerit titlul de campion al Chinei în 2018. Brazilianul a oferit vestea pe contul de Instagram, săptămâna trecută, unde le-a mulțumit oamenilor care s-au aflat alături de el în ultimele sezoane. "Astăzi mă despart de Shanghai SIPG, o echipă care m-a primit cu brațele deschise. Sunt foarte fericit pentru afecțiunea primită din partea fanilor în cei 4 ani petrecuți aici. Vreau să le mulțumesc oamenilor din conducere și jucătorilor pentru dedicarea lor.
Împreună am realizat nenumărate performanțe, precum cucerirea titlului și a Supercupei Chinei. Așa cum am făcut în întreaga carieră, las în urmă foarte mulți prieteni. Mulțumesc din suflet familiei Shanghai SIPG", a scris Hulk, contul de Instagram.
Premier League
După Luis Diaz, Liverpool mai vrea un jucător de la Porto! E dorit și de alte 2 cluburi din Europa
28/03/2022 LA 05:20

Hulk se întoarce la "prima dragoste"

Atât O'Jogo, cât și Record, cele mai mari ziare de sport din Portugalia, anunță azi că sud-americanul și-a dat acordul pentru a semna cu Porto.
Chiar dacă "dragonii" nu pot concura cu ofertele altor forțe din Europa, Hulk nu mai pare interesat atât de mult de aspectul financiar. Ca atare, le-a spus oficialilor lusitani că va accepta propunerea făcută, de 2,5 milioane de euro/an.
Hulk s-a simțit perfect pe Dragao, unde a înscris 57 de goluri în 99 de partide, în perioada 2008-2012. Încântat că formația portugheză e calificată în optimile de finală ale Champions League, brazilianul va semna din ianuarie un contract valabil pe un an și jumătate.
În cei 4 ani petrecuți la Shanghai SIPG, Hulk a marcat 70 de goluri în 150 de meciuri. Per total, brazilianul a câștigat 67 de milioane de euro din salariile oferite de chinezi.
Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, Hulk rămâne în continuare un fotbalist cu calitățile impresionante, care poate să facă diferența în timpul meciurilor.
Hulk a dezvăluit recent că a primit mai multe oferte, venite inclusiv din Anglia, Spania, Italia și Germania. Dar, pentru că are conturile pline după aventura din China, pare că va alege cu inima.
Europa League
Barcelona a devenit marea favorită la cucerirea Europa League. Cum arată cotele
25/02/2022 LA 07:35
Europa League
Europa League revine cu 3 meciuri de top
16/02/2022 LA 13:18