Hulk și-a dus la bun sfârșit contractul cu Shanghai SIPG, formația alături de care a cucerit titlul de campion al Chinei în 2018. Brazilianul a oferit vestea pe contul de Instagram, unde le-a mulțumit oamenilor care s-au aflat alături de el în ultimele sezoane:
"Astăzi mă despart de Shanghai SIPG, o echipă care m-a primit cu brațele deschise. Sunt foarte fericit pentru afecțiunea primită din partea fanilor în cei 4 ani petrecuți aici. Vreau să le mulțumesc oamenilor din conducere și jucătorilor pentru dedicarea lor.
Împreună am realizat nenumărate performanțe, precum cucerirea titlului și a Supercupei Chinei. Așa cum am făcut în întreaga carieră, las în urmă foarte mulți prieteni. Mulțumesc din suflet familiei Shanghai SIPG", a scris Hulk, contul de Instagram.
Serie A
Răzvan Marin i-a cucerit pe fanii lui Cagliari! Ce mesaj în italiană a transmis după meciul cu Lazio
ACUM 29 MINUTE

Hulk, dorit de mai multe echipe din Europa, în frunte cu Zenit și Porto

În cei 4 ani petrecuți la Shanghai SIPG, Hulk a marcat 70 de goluri în 150 de meciuri. Per total, brazilianul a câștigat 67 de milioane de euro din salariile oferite de chinezi.
Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, Hulk rămâne în continuare un fotbalist cu calitățile impresionante, care poate să facă diferența în timpul meciurilor. Potrivit ESPN, brazilianul este urmărit de mai mult echipe din Europa, în frunte cu Zenit și Porto, formații pentru care a mai evoluat în trecut.
Chiar Hulk a dezvăluit recent că a primit mai multe oferte, venite inclusiv din Anglia, Spania, Italia și Germania. De asemenea, atacantul de 34 de ani este urmărit cu mare atenție și de echipe din Statele Unite, zona Golfului și Brazilia. Palmeiras și Vasco da Gama sunt cele două cluburi din țara natală interesate în serviciile sale.
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 43 MINUTE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
ACUM O ORĂ