VIcepreședintele celor de la Hull, Ehab Allam, a scris președintelui Football League, Rick Parry dar și celorlalte 23 de echipe că are ”îngrijorări serioase” privind întoarcerea sportului în timpul pandemiei. Telegraph informează că în scrisoare Allam informează că oficialii ligi au pus presiune pe cluburi să revină la antrenamente.
”Nu consider în acest moment moment că sezonul 2019/2020 poate fi reluat în siguranță, fără să punem cluburile din Championship în pericol de a fi date în judecată dacă unul sau mai mulți din angajații lor vor fi infectați cu coronavirusul”, a afirmat Allam.
”După cum am spus și în videoconferința de săptămâna trecută, sunt împotriva încheierii sezonului 2019/2020 sub circumstanțele actuale și mai ales având în vedere problemele cu care se confruntă Marea Britanie acum”, a adăugat el.
Africa Cup of Nations
BREAKING NEWS | Șase morți și 40 de răniți într-o busculadă la meciul Camerun -Insulele Comore
ACUM 6 ORE
”Cred că sezonul trebuie să fie anulat și astfel să ne îndreptăm spre o revenire în siguranță odată cu începerea viitorului sezon, oricând s-ar întâmpla asta”, a continuat Allam.
Hull se află în acest moment pe locul 21 în Championship, cu doar un punct deasupra primului loc retrogradabil.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Caz incredibil la Cupa Africii pe Națiuni. Echipa fără portar!
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 8 ORE