Glasgow Rangers a oficializat astăzi împrumutul lui Ianis, iar Steven Gerrard, tehnicianul scoțienilor, a vorbit cu mult entuziasm despre mijlocașul nostru:
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers. Sunt de părere că Ianis este unul dintre cei mai buni jucători U21 din Europa. A demonstrat deja acest lucru, are un potențial uriaș. Suntem conștienți cu toții de numele său de pe tricou (n.r. - Hagi)și sunt convins că îl va duce cu mândrie mai departe.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
IERI LA 06:28

Ianis Hagi: "Este o presiune cu care m-am obișnuit"

Prezent la conferința de presă alături de Steven Gerrard, Ianis a vorbit despre cât de mult înseamnă pentru el să poarte numele Hagi pe tricou. În același timp, mijlocașul român a menținut faptul că Gică Hagi este mereu alături de el, lucru care contează enorm pentru noul jucător al lui Rangers:
"Dintotdeauna am fost mândru să port numele Hagi pe tricou. În continuare, acest lucru reprezintă o motivație în plus pentru mine și, în același timp, o presiune constantă. M-am născut cu această presiune, dar m-am obișnuit cu ea. Îmi doresc să devin din ce în ce mai bun în fiecare zi și să mă impun în teren.În fiecare zi vorbesc cu familia mea, indiferent unde mă aflu. Tatăl meu mă încurajează necondiționat. Îmi spune să nu mă dau bătut și să mă antrenez cât de bine pot.
Consider că sunt tipul de jucător care creează la mijlocul terenului și oferă pase decisive. Voi încerca să am evoluții cât mai bune. Sunt foarte mândru să mă aflu aici, la un club uriaș cum este Rangers. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii.", a spus Ianis la conferință.

Ianis Hagi, primul antrenament la Rangers

După prezentarea oficială, Ianis a mers alături de Steven Gerrad și colegii săi la antrenament. Mijlocașul român a făcut cunoștință cu toată lumea, apoi a început pregătirea, sub comanda fostului căpitan al lui Liverpool.
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766633.jpg
Ianis a avut parte de o primire minunată la Rangers, fiind însoțit de Steven Gerrard și de oficialii clubului prin complexul stadionului Ibrox. Mijlocașul român s-a declarat foarte fericit pentru acest transfer în Scoția, unde speră să se integreze cât mai repede:
"Sunt foarte fericit că am primit această oportunitate! Voi juca la un club uriaș, cu o mentalitate extraordinară. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii lui Rangers! Sper să formăm o legătură foarte strânsă.", a fost prima reacție a lui Ianis Hagi.
"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul făcut astăzi de club.
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
IERI LA 06:05
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
25/01/2022 LA 08:01