Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a fost prezent la meciul dintre România și Croația, la debutul "tricolorilor mici" la Campionatul European U21 de vara trecută. Tehnicianul englez a recunoscut că venise la meciul din San Marino pentru a-l urmări îndeaproape pe Nikola Katic, fundașul Croației, care juca de puțină vreme pentru Rangers.
Gerrard a rămas impresionat de evoluția consistentă a lui Ianis, iar din acel moment a început să-l monitorizeze pe mijlocașul român:
"Am fost la acel meci ca să-l urmăresc pe Niko Katic de la Croația U21, dar n-am putut să nu remarc evoluțiile celorlalți jucători. Este un turneu la care apar mereu cei mai buni fotbalişti tineri. Ianis Hagi a făcut o partidă memorabilă, una peste care Niko nu a trecut foarte ușor. Chiar l-am avertizat pe Ianis astăzi, înaintea primului său antrenament: 'Ai grijă! Niko este un tip cu o memorie foarte bună!'", a declarat Steven Gerrard.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
https://i.eurosport.com/2019/06/18/2618655.jpg

Gerrard: "Ianis este unul dintre cei mai buni jucători U21"

Glasgow Rangers a oficializat astăzi împrumutul lui Ianis, iar Steven Gerrard, tehnicianul scoțienilor, a vorbit cu mult entuziasm despre mijlocașul nostru:
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers. Sunt de părere că Ianis este unul dintre cei mai buni jucători U21 din Europa. A demonstrat deja acest lucru, are un potențial uriaș. Suntem conștienți cu toții de numele său de pe tricou (n.r. - Hagi)și sunt convins că îl va duce cu mândrie mai departe.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766283.jpg

Ianis Hagi: "Este o presiune cu care m-am obișnuit"

Prezent la conferința de presă alături de Steven Gerrard, Ianis a vorbit despre cât de mult înseamnă pentru el să poarte numele Hagi pe tricou. În același timp, mijlocașul român a menținut faptul că Gică Hagi este mereu alături de el, lucru care contează enorm pentru noul jucător al lui Rangers:
"Dintotdeauna am fost mândru să port numele Hagi pe tricou. În continuare, acest lucru reprezintă o motivație în plus pentru mine și, în același timp, o presiune constantă. M-am născut cu această presiune, dar m-am obișnuit cu ea. Îmi doresc să devin din ce în ce mai bun în fiecare zi și să mă impun în teren.În fiecare zi vorbesc cu familia mea, indiferent unde mă aflu. Tatăl meu mă încurajează necondiționat. Îmi spune să nu mă dau bătut și să mă antrenez cât de bine pot.
Consider că sunt tipul de jucător care creează la mijlocul terenului și oferă pase decisive. Voi încerca să am evoluții cât mai bune. Sunt foarte mândru să mă aflu aici, la un club uriaș cum este Rangers. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii.", a spus Ianis la conferință.
https://i.eurosport.com/2020/01/31/2766633.jpg
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29