La sosirea pe aeroportul din Glasgow, Ianis Hagi a avut puține cuvinte pentru presă. ”Sunt fericit, sunt fericit!”, le-a transmis el jurnaliștilor, continuându-și apoi drumul. Ianis va efectua vizita medicală în următoarele 24 de ore iar apoi va semna contractul cu echipa din Scoția.
Conform jurnaliștilor belgieni, Ianis Hagi va fi împrumutat la Rangers, urmând ca echipa scoțiană să aibă clauză de cumpărare definitivă în valoare de 5 milioane de euro.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 19 MINUTE
Ianis Hagi a fost transferat vara trecută de Genk de la Viitorul pentru 4 milioane de euro. El nu a reușit să se impună în primul 11, jucând doar 19 meciuri, în majoritatea intrând din postura de rezervă. Hagi Jr a marcat 3 goluri și a dat 4 pase de gol.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM O ORĂ
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 2 ORE