Glasgow Rangers s-a calificat în optimile de finală ale Europa League, după ce Ianis Hagi a oferit o pasă decisivă. Scoţienii i-au învins pe portughezii de la Braga cu scorul de 1 la 0, după ce în prima manșă s-au impus cu 3-2. Ianis Hagi a fost cel care a obţinut o lovitură de pedeapsă pentru Rangers, în minutul 45+1, după ce a executat un corner, iar un apărător al celor de la Braga a comis un henţ în interiorul careului.
Tot Hagi a fost cel desemnat să execute, însă a ratat şansa de a-şi aduce echipa în avantaj. A executat în forţă, însă portarul Matheus s-a aflat pe direcţia şutului şi a respins în corner. Ianis s-a revanşat în minutul 61, când a oferit o pasă decisivă. Fiul lui Gică Hagi l-a lansat bine pe Ryan Kent, care a înscris unicul gol al meciului. Internaţionalul român a părăsit terenul în minutul 72, când a fost înlocuit de Aribo. Rangers s-a calificat în optimile de finală ale Europa League, după ce a trecut de Braga, scor 4-2, la general. Ianis şi scoţienii îşi vor afla adversara din următoarea fază vineri, după tragerea la sorţi.

O legendă a clubului scoțian, cucerită de Ianis Hagi

Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
Ally McCoist, în vârstă de 57 de ani, a fost cu adevărat impresionat de fazele la care Ianis a contribuit pentru a-și ajuta echipa. Fosta legendă a clubului de pe Ibrox Stadium a vorbit despre calitățile lui Ianis și despre viziunea pe care fiul Regelui o arată pe teren.
Vreau să vorbesc despre viziunea de joc a lui Hagi. L-am criticat puțin după prima repriză pentru că nu avea ritm și nu dădea drumul la joc mai devreme, dar este conștient de cum stau lucrurile pe teren, știe ce ar trebui să facă în orice situație. Știe unde este Kent, iar acea pasă decisivă este cu siguranță una dintre pasele sezonului. Pe plan tehnic este foarte înzestrat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23