”După ce a marcat golul decisiv al meciului în minutul 86, Ianis Hagi a dus mâna la gură, făcând semnul clasic de ”liniște” pentru ca apoi să sărbătorească alături de Mirel Rădoi.
”E mult de când România n-a fost la Mondial. Credem foarte mult în calificare, suntem pozitivi și credem că putem să mergem acolo, în Qatar. Am vrut să arăt lumii că între mine și Mister n-a fost niciodată nimic, s-a spus că a fost un conflict…”, a explicat el la PROTV.
Liga
Koeman răsuflă ușurat după Barcelona – Valencia! Fati, Depay și Coutinho au reușit "remontada"
ACUM O ORĂ

România - Macedonia de Nord 3-2. Explicațiile lui Ianis Hagi

”Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptam, dar a fost un impuls.
Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine”, a adăugat Ianis.
”Ultimele 15 minute nu am fost atenți, ca echipă. E greu când e spațiu așa mare pe 16 metri în ultimele 10 minute, e normal să iei gol. E o greșeală a echipei, nu a anumitor jucatori. Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie.
E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial, nu contează cine dă goluri. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă. Sunt fericit, dar e primul meci, mai sunt 9”, a afirmat el.
Serie A
Juventus i-a produs a treia înfrângere lui Mourinho în Serie A! 4 succese pentru bianconeri
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Mihai Iosif, savuros după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Îmi doream să rămână 1-0, doar la asta mă gândeam!"
ACUM 2 ORE