”Mă simt foarte bine. Știam că vreau să rămân aici permanent după primele două zile petrecute la club. Când am văzut totul, baza de antrenamente și ce înseamnă Rangers, mi-a fost clar. Am vrut să fiu aici și mă simt apreciat de toată lumea de la Rangers, mă înțeleg”, a declarat Ianis.
”Nu m-am gândit că pandemia ar putea amâna transferul. Singura mea preocupare când a venit virusul a fost să rămân în formă și să îmi îmbunătățesc slăbiciunile. Am vorbit cu agenții mei (CA Talent) aproape în fiecare zi și știam că viitorul meu este pe mâini sigure pentru că am încredere în ei”, a adăugat Hagi Jr.
”Încă din prima zi am simțit că toată lumea din vestiar voia să rămân. Atmosfera creată de fani, mentalitatea de a câștiga fiecare meci.. toate acestea m-au făcut să vreau să continui aici. Pot să cresc alături de acest club. Este combinația perfectă pentru mine și mă bucur că totul este acum stabilit. Abia aștept să mă întâlnesc cu băieții și să reîncepem treaba”, a continuat el.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 29 MINUTE
”Dacă vrei să joci la Rangers, trebuie să te obișnuiești cu presiunea de aici. Este un club imens. Dar mie îmi place această presiune. Îmi dă adrenalina de care am nevoie înainte de meciuri. Mereu când fac o greșeală, mă concentrez pe următoarea acțiune, încerc să fiu pozitiv până în ultima secundă. Fotbalul este un sport de echipă, dar fotbaliștii pot face diferența, precum în meciul cu Braga, îmi știu rolul. Eu sunt un nr. 10 așa că știu că mereu când joc trebuie să fac diferența printr-un asist sau un gol. Încerc să fac asta în fiecare meci, Câteodată îmi iese, câteodată nu, dar aceasta este mentalitatea mea pentru fiecare partidă”, a explicat Ianis.
Ianis consideră că va continua să se îmbunătățească datorită lui Steven Gerrard: ”Învăț ceva de la el în fiecare zi. Dar nu este vorba doar de el. Toți antrenorii sunt minunați. Lucrează non stop, sunt atenți la toate detaliie, asigură toate condițiile pentru ca noi să jucăm bine. Profesionalismul de aici este mare. Antrenorul este un factor important, dar Rangers ca club m-a impresionat”.
”Tehnic vorbind, nu este o ligă de top, dar este un campionat dificil. Este un campionat în care multe echipe se apără retras și trebuie să găsești o modalitate de a marca. În fiecare etapă. Trebuie să te obișnuiești cu asta și să-ți creezi ocazii în fiecare meci. Este dificil, ocaziile nu vin de la sine”, a precizat Ianis.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824606.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM O ORĂ
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 2 ORE