Ianis Hagi traversează o perioadă excelentă. Mijlocașul român a fost din nou decisiv pentru Glasgow Rangers, aducând victoria în partida cu Hibernian printr-un gol foarte frumos. Comentatorii, fanii și presa de specialitate din Scoția au fost elogioși la adresa românului, iar la finalul partidei de astăzi și Steven Gerrard l-a lăudat.
"Ianis a primit șansa de a reveni în echipă și a profitat de ea. Sunt din nou foarte mulțumit de prestația sa, așa cum am fost și etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr și se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape.", a declarat Gerrard.
"A fost un meci extrem de greu, o mare provocare pentru noi, împotriva unei echipe foarte bine organizate. Portarul nostru a avut câteva intervenții fantastice, care ne-au ajutat să ne păstrăm avantajul, chiar dacă am suferit pe final. Dar este un nou meci în care nu am primit gol, o nouă victorie. Am învins o echipă bună astăzi. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie.", a mai spus antrenorul lui Rangers.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Rangers este lider detașat în Scoția, având 14 puncte avans față de rivala Celtic, care are însă cu 3 meciuri mai puțin dispuate. Următoare partidă pentru echipa lui Ianis Hagi va avea loc pe terenul celor de la St.Mirren, pe 30 decembrie.

IANIS A MARCAT GOLUL VICTORIEI PENTRU RANGERS, APOI S-A AFLAT LA UN PAS DE ACCIDENTARE

După ce a marcat în această după-amiază, Ianis le-a dat emoții lui Gerrard și colegilor săi. Mijlocașul de 22 de ani s-a bucurat printr-o alunecare pe ambii genunchi și a fost aproape să se accidenteze. Din expresia feței, Ianis a dat de înțeles că a "aterizat" într-o poziție rea. Totuși, internaționalul român și-a revenit repede și a putut să continue partida fără probleme.
La finalul meciului de pe Ibrox, Hagi Jr. a fost avertizat pe contul de Twitter al lui Rangers să aibă grijă când mai sărbătorește golurile în acest fel:
"Celebrarea golului printr-o alunecare pe genunchi reprezintă întotdeauna un risc, Ianis", au scris oamenii care se ocupă de contul de Twitter al lui Rangers.
Replica lui Ianis a sosit repede:
"Voi ține minte asta...", a scris românul, alături de un emoticon pentru râs.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
26/01/2022 LA 17:31