Spiritele s-au încins complet în minutele de final, iar consecințele au fost dramatice, în prim-plan cu Glen Kamara, mijlocașul lui Rangers, și Ondrej Kudela, fundașul Slaviei.
În minutul 87, în timp ce un jucător al Slaviei se afla întins pe gazon după un fault, Kudela s-a dus la Kamara și i-a șoptit ceva la ureche, acoperindu-și gura cu mâna.
Cuvintele fundașului Slaviei l-au înfuriat teribil pe Kamara, care a răbufnit și le-a atras atenția arbitrilor că a fost abuzat rasial. Apoi, mijlocașul lui Rangers a fugit după adversarul său, scos din sărite, dar colegii au intervenit și l-au oprit.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 15 MINUTE
Din păcate, lucrurile nu s-au oprit la incidentul de pe teren. La finalul meciului, pe tunelul care duce către vestiare, Kamara a vrut să-și facă singur dreptate. Extrem de nervos, mijlocașul lui Rangers l-a lovit cu pumnii în față pe Kudela, lăsându-l plin de sânge.

Ianis Hagi, reacție pe Instagram

Ianis a dorit să arate că este alături de colegul său și a postat un story pe contul său de Instagram cu o fotografie în care este alături de Kamara cu textul ”Nu rasismului!”.

STEVEN GERRARD, 100% ALĂTURI DE GLEN KAMARA, DUPĂ SCANDALUL DIN RANGERS - SLAVIA PRAGA: "AM DISCUTAT CU EL"

Steven Gerrard a vorbit din nou despre incidentul petrecut la finalul meciului de pe Ibrox.
Managerul lui Rangers a dezvăluit că a discutat cu Glen Kamara și că o va face din nou după conferința de presă premergătoare derby-ului cu Celtic, din campionatul Scoției, programat duminică (ora 14:00).
"Am vorbit cu Glen (n.r. - Kamara) aseară și voi vorbi din nou cu el după conferința de presă. Este important să-l ascult și să aflu cum se simte.
Sprijinul meu față de jucători este un lucru care nu se negociază. Întotdeauna voi fi alături de ei și le voi oferi cea mai mare susținere", a spus Steven Gerrard, la conferința de presă.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM O ORĂ
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 2 ORE