Conform publicației turce Fotomac, Florin Andone nu mai intră în planurile celor de la Galatasaray. Având în vedere costurile cu atacantul român dar și perforamnțele sale slabe de la Istanbul, Andone nu va fi achiziționat definitiv de Galatasaray.
Galatasaray nu are opțiunea de cumpărare inclusă în acordul privind împrumutul lui Andone de la Brighton. Presa britanică a informat că principalul club interesat în aceste momente de Florin Andone este Rangers. Și marea rivală Celtic ar fi interesată de serviciile sale.

Ianis Hagi, oficial jucătorul celor de la Rangers

Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 6 ORE
”Sunt extrem de fericit și mândru să fac parte din familia celor de la Rangers și să reprezint acest club în mod permanent! Abia aștept să mă întâlnesc cu băieții, să joc pe Ibrox din nou și să mă bucur de noi momente alături de fanii noștri. Vreau să le mulțumesc și celor de la Genk și suporterilor pentru tot ajutorul și afecțiunea de care au dat dovadă. Vă urez toate cele bune”, a scris Ianis Hagi pe contul său de Instagram.
Steven Gerrard s-a arătat încântat de achiziționarea definitivă a lui Ianis Hagi.
Genk a confirmat despărțirea de Ianis Hagi marți seara. La 20 de minute de la publicarea informației pe site-ul oficial, clubul belgian a șters știrea.
Oficialii clubului KRC Genk au explicat motivul pentru care de pe site-ul oficial la doar câteva minute după ce l-au publicat. Anunțul belgienilor fusese preluat deja de marile publicații din Marea Britanie, în frunte cu BBC.
Reprezentanții clubului belgian au declarat pentru BBC că "au acționat prematur" și că transferul nu era încă finalizat. Din acest motiv, belgienii au șters de pe site anunțul oficial, însă era deja prea târziu. Într-un final iată că transferul a fost finalizat iar conform presei din Scoția, Rangers ar fi achitat pentru Ianis suma de 4,5 milioane de euro.
Ianis a fost împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în această vară, iar opțiunea de cumpărare este de 5 milioane de euro. Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
ACUM 9 ORE
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 10 ORE