Ianis Hagi a început să fie din nou folosit de Steven Gerrard în echipa de start a lui Rangers, liderul la zi din prima ligă scoțiană.
Mijlocașul de 22 de ani a impresionat în ultimele meciuri și, conform unor statistici realizate de Modern Fitba și publicate pe site-ul oficial al Viitorului Constanța, Hagi Jr este cel mai periculos fotbalist pentru poarta adversă, în actuala stagiune din Scoția.
Mai precis, statisticile respective se referă la fazele de joc care pot duce la înscrierea unui gol, iar în acest top au fost incluși jucătorii ofensivi care au evoluat cel puțin 1000 de minute în stagiunea curentă.
Cupa Mondială FIFA
Atmosferă senzațională în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic! Imagini rare cu Lionel Messi
ACUM 38 MINUTE
Ianis este lider în această ierarhie, cu un index de 0.30. Podiumul este completat de Ryan Kent și Joe Aribo, coechipierii săi de la Rangers, cu un index cuprins în intervalul 0,20 - 0,25.
https://i.eurosport.com/2021/01/14/2970937.jpg
Cei mai periculoși jucători ofensivi din sezonul actual din Scoția (Sursa foto: fcviitorul.ro)

Rangers domină campionatul Scoției, sub comanda lui Steven Gerrard

Ianis Hagi a adunat 19 apariții în campionat, în stagiunea curentă, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 8 pase decisive. Rangers se află într-o formă de vis, sub comanda lui Steven Gerrard, și se îndreaptă cu pași mari către primul titlu de campioană după 10 ani.
După 23 de etape din sezonul regulat, trupa de pe Ibrox este lider, cu un avans de 21 de puncte față de rivala Celtic, care are 3 meciuri în minus. Rangers este neînvinsă în actualul sezon, cu 59 de goluri marcate și numai 6 primite.
Fotbal
Atmosferă senzațională în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic
ACUM 41 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Atac la golgeterul Franței: "Nu poți să-l compari pe Giroud cu Thierry Henry!"
ACUM 41 MINUTE