Ianis Hagi a fost trecut de belgienii de la WalFoot pe lista jucătorilor de la care gazetarii nu mai au nicio așteptare în 2020.
"Una dintre senzatiile EURO U21 si una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, Ianis a ajuns in Belgia ca un viitor star. Iar cand esti fiul lui Gica Hagi nu poaote fi altfel. Dar adaptarea la campionatul Belgiei, cand vii din Romania, poate fi delicata - intrebati-i pe Nicusor Stanciu sau chiar pe Denis Dragus. Iar Hagi, oricat de talentat era, s-a chinuit si nu l-a convins pe Felice Mazzu.
Fara sa fie decisiv in meciurile disputate pana acum, Ianis nu a reusit sa devina una dintre senzatiile campionatului nici macar sub comanda lui Hannes Wolf", au scris belgienii.
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM UN MINUT
Ianis, care a marcat doar trei goluri până acum în campionat, a fost folosit mai mult ca rezervă la Genk, club care l-a cumpărat pentru patru milioane de euro de la Viitorul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Încă un jucător român ajunge lângă Deian Sorescu în Polonia. Transfer de 600.000 de euro
ACUM 33 MINUTE
Premier League
Tottenham, refuzată de Franck Kessie. Starul lui AC Milan era una din cele două ținte ale lui Conte
ACUM O ORĂ