Ianis Hagi a fost trecut de belgienii de la WalFoot pe lista jucătorilor de la care gazetarii nu mai au nicio așteptare în 2020.
"Una dintre senzatiile EURO U21 si una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc, Ianis a ajuns in Belgia ca un viitor star. Iar cand esti fiul lui Gica Hagi nu poaote fi altfel. Dar adaptarea la campionatul Belgiei, cand vii din Romania, poate fi delicata - intrebati-i pe Nicusor Stanciu sau chiar pe Denis Dragus. Iar Hagi, oricat de talentat era, s-a chinuit si nu l-a convins pe Felice Mazzu.
Fara sa fie decisiv in meciurile disputate pana acum, Ianis nu a reusit sa devina una dintre senzatiile campionatului nici macar sub comanda lui Hannes Wolf", au scris belgienii.
Fotbal
Rezumatul meciului dintre West Ham și Manchester United, încheiat cu victoria diavolilor, 2-1
ACUM 8 MINUTE
Ianis, care a marcat doar trei goluri până acum în campionat, a fost folosit mai mult ca rezervă la Genk, club care l-a cumpărat pentru patru milioane de euro de la Viitorul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-2. Jesse Lingard înscrie în minutul 89!
ACUM 33 MINUTE
Liga
Rămâne Koeman la Barcelona? Jurnaliștii l-au iritat pe olandez cu întrebările: "Amintiți-vă asta!"
ACUM 2 ORE