Articol scris de Romeo Ene
Campioană cu multe etape înainte de finalul sezonului, Rangers încearcă să realizeze eventul, iar pentru asta are nevoie de calificare duminică.

Ianis Hagi, nostalgic după fanii lui Rangers

Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM O ORĂ
Partida se va disputa fără spectatori în contextul pandemiei de coronaviurs, iar Ianis Hagi s-a arătat foarte nemulţumit de acest aspect. El este neînvins în Old Firm şi speră să continue această serie şi duminică. A jucat o repriză în victoria cu 1-0 din acest sezon, iar remiza, 1-1, din urmă cu aproximativ patru săptămâni, a evoluat 65 de minute.
"E un Old Firm care se joacă devreme. Ne așteptam să avem acest meci mai târziu, dar un Old Firm e un Old Firm. Va fi un meci foarte frumos. Ne dorim să ne facem treaba, să câștigăm și să mergem mai departe.’’
‘’Lipsește ceva la acest Old Firm și cred că e evident ce - fanii. Sunt nerăbdător să îi văd din nou pe stadion, mai ales la astfel de meciuri. Toată lumea vorbește despre cât de diferit e un Old Firm cu fani pe stadion și cât de frumos e. Îmi este foarte dor de ei. Nu doar mie, ci întreaga echipă simte la fel. E dificil pentru noi, dar mai greu e pentru ei să stea departe de Ibrox, de casa lor.’’, a declarat Ianis Hagi, pentru Rangers TV, citat de Daily Record.
Ianis Hagi a vorbit în cadrul aceluiaşi interviu despre obiectivele pe care le are la naţionala României, precum şi despre golul marcat cu Macedonia de Nord, primul pentru el la echipa mare.
"Toată munca depusă în afara terenului se vede în timpul meciurilor. Este doar începutul, e doar un gol și cu siguranță nu vreau să mă opresc aici. Vreau să contribui prin goluri și pase decisive la calificarea la următoarele turnee finale", a declarat Ianis Hagi.
Rangers a cucerit titlul după o pauză de 10 ani în care Celtic a dominat campionatul din Scoţia, şi se pregăteşte să evolueze în preliminariile Champions League din sezonul viitor. Ianis Hagi a cucerit, astfel, primul trofeu major din cariera sa şi speră să nu se oprească aici. "Am avut un sezon excelent, atât în Scoția, cât și în Europa. Rangers este un club mare în întreaga lume, asta mă ajută și la echipa națională. Să joci în Champions League este diferit, e cel mai înalt nivel pe care îl poate atinge un jucător", a încheiat Hagi.
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 2 ORE