Internaționalul român a avut o evoluție ștearsă pentru Rangers, deși Steven Gerrard i-a oferit din nou șansa de a fi titular. Ianis a reușit un singur dribling, a avut un procentaj de pase complete mic (doar 73%) și a ratat o ocazie bună. În prima repriză, în minutul 11, fotbalistul lui Stevie G a tras defectuos, din marginea careului, după ce mingea i-a sărit înainte să fie lovită.
Daily Record i-a acordat nota 6, un singur jucător primind un calificativ mai slab (5): Kemar Roofe, care a ratat o ocazie rară, în prima repriză.
"A încercat să fie creativ și a avut unul sau două momente în care și-a pus în valoare talentul, dar nu s-a înțeles cu Tavernier ca de obicei", notează dailyrecord.co.uk.
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46
Ianis Hagi a rezistat pe teren până în minutul 69, când Gerrard a decis să îl schimbe cu Aribo, care însă nu a avut nici el o prestație grozavă. Dimpotrivă, randamentul lui a părut chiar mai slab decât cel al românului.

Rangers scrie istorie în fotbalul britanic

Chiar dacă Ianis Hagi nu impresionează foarte mult în ultima perioadă, echipa sa merge "ceas". Formația lui Gerrard e neînvinsă în actualul sezon, indiferent de competiție, fiind singura echipă din UK care se poate lăuda cu un asemenea parcurs.
Rangers are 19 victorii în ultimele 22 de partide, precedentul eșec venind stagiunea trecută. În actualul sezon, a bifat zece victorii și două rezultate de egalitate în campionat. În Europa League are punctaj maxim după două runde și e la egalitate cu Benfica. De altfel, aceste două formații par să meargă la braț în primăvara europeană, rămânând de stabilit doar ordinea.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
16/09/2021 LA 21:01
Scottish Premiership
Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi! Ce a declarat Steven Gerrard
10/09/2021 LA 16:20