Ianis Hagi ar putea bifa un transfer spectaculos la echipa unde tatăl său, Gică Hagi, a reușit perfomanțe fantastice și a rămas în istoria clubului turc. Fiind și în prezent unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai turcilor.
Presa turcă scrie că Galatasaray a făcut o primă ofertă de 4 milioane de euro pentru mijlocașul român, însă scoțienii au refuzat-o categoric. Cei de la Rangers vor 11 milioane de euro, motiv pentru oficialii celor două cluburi vor avea o întâlnire oficială, pentru a se ajunge la un numitor comun.
Galatasaray l-a transferat și pe Alexandru Cicâldău în această vară, de la Craiova. 6,5 milioane de euro au achitat turcii.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Ianis Hagi a fost adus în Scoția de la Genk, în iulie 2020, pentru 3,5 milioane de euro.

Ianis Hagi a început bine noul sezon la Rangers

Ianis a început foarte bine noul sezon la Rangers, după ce a marcat un gol în prima etapă. La scurt timp după reușită a fost accidentat și a lipsit câteva meciuri. Din păcate, Rangers a fost eliminată din Champions League de Malmo. Mai departe vor evolua în playoff-ul Europa League, împotriva celor de la Alashkert.
În ultima partidă disputată, Ianis a mai marcat un gol și a oferit o pasă de gol, în Cupa Ligii cu Dunfermline. Scorul final a fost 5-0 pentru Rangers.
Rangers a câștigat de 27 de ori Cupa Ligii, dar nu s-a mai impus în această competiție de 10 ani.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Europa League
Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit"
06/05/2022 LA 06:32