În presa bulgară se discută despre un posibil transfer al lui Hagi Jr. la echipa de la sud de Dunăre pentru care evoluează alți 3 români: Cosmin Moți, Dragoș Grigore și Claudiu Keșeru. În prezent împrumutat de Genk la Rangers, Ianis este dorit intens de patronul Domusciev, implicat în mai multe industrii, printre care cea farmaceutică, imobiliară și a transporturilor maritime. Acesta beneficiază de o avere de peste 1 miliard de euro, iar în ultimii ani a construit o echipă extraordinară, care a dominat campionatul Bulgariei și a jucat în mod regulat în cupele europene.
Potrivit Sport.ro, jurnaliștii bulgari susțin că oficialii lui Ludogorets ar fi dispuși să achite o sumă de 4 milioane de euro pentru Ianis Hagi, plus taxele și comisioanele agenților săi. În cazul în care mutarea s-ar finaliza cu succes, mijlocașul român ar urma să primească un salariu anual de 500.000 de euro. În plus, Hagi Jr. ar putea încasa mai multe bonusuri impresionante, în funcție de evoluțiile sale din teren.
Miliardarul Domusciev consideră că Ianis ar putea fi înlocuitorul ideal pentru Marcelinho, ajuns la 35 de ani. Brazilianul evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, acolo unde Hagi Jr. a impresionat atât la Viitorul, cât și la naționala de tineret a României.
Premier League
Jamie Carragher, despre Romelu Lukaku: "Este o bombă cu ceas în vestiarul lui Chelsea"
ACUM 8 MINUTE

Lazio, nevoită să achite 10 milioane de euro pentru Ianis Hagi

Împrumutat la Rangers până la finalul sezonului, Hagi Jr nu știe încă unde va evolua în stagiunea viitoare. Scoțienii au o clauză de 5 milioane de euro prin care îl pot cumpăra definitiv, semnată în momentul împrumutului, dar nu sunt convinși să o activeze. Acest lucru nu are neapărat legătură cu evoluțiile românului, care au fost bune, ci cu actualul context. Rangers traversează o criză financiară puternică, din cauza pandemiei de coronavirus, iar oficialii consideră că nu e momentul să facă investiții, chiar dacă prețul internaționalului nostru nu e deloc unul piperat.
Gazzetta dello Sport anunță că Lazio va trebui să facă un efort financiar deosebit dacă va dori să îl transfere definitiv pe Ianis Hagi. Genk îi cere formației din Roma 10 milioane de euro în schimbul jucătorului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 2 ORE
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 2 ORE