Ianis Hagi a fost transferat în vară de Genk de la Viitorul, însă nu a reușit să se impună cu adevărat în prima echipa a campioanei en-titre din Belgia. El a strâns doar 550 de minute în campionat, fiind titular în 6 din cele 13 partide în care s-a aflat pe teren.
Venirea lui Hannes Wolf nu a schimbat foarte mult datele problemei pentru Ianis Hagi, cel care a început ca rezervă și următoarele partide. La meciul cu Waasland-Beveren din ultima etapă, Ianis Hagi a fost trimis pe teren în minutul 69 și, la prima sa fază pe gazon, a trimis o pasă decisivă pentru reușita lui Berge.
Ianis Hagi a vorbit cu cei de la Sporza despre situația echipei în clasament, Genk fiind pe locul 7 în clasament, la 17 puncte în spatele liderului Club Brugge. Următoarea partidă este pe 22 decembrie, pe terenul celor de la Anderlecht.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23
Este important că am reușit aceste două victorii consecutive. Chiar aveam nevoie de aceste puncte pentru a ne apropia de primele șase. Trebuie să ne menținem la acelasi nivel. Atitudinea a fost bună și se pare că suntem pe drumul cel bun. Cu Anderlecht va fi dificil, chiar dacă și ei au probleme în clasament. Trebuie să fim la cel mai bun nivel
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01
Fotbal
"Un jucător de speriat!" Reacția presei din Scoția după prestația bună a lui Ianis Hagi
23/09/2021 LA 11:54