Ianis Hagi a fost din nou decisiv pentru Glasgow Rangers. Românul a marcat singurul gol al întâlnirii cu Hibernian, din etapa a 20-a a campionatului Scoției. Mijlocașul a fost elogiat de comentatorii partidei după ce a reușit să marcheze în al 2-lea meci consecutiv pentru echipa de pe Ibrox Park. Imediat după reușita din meciul de astăzi, fanii lui Rangers au invadat site-urile de socializare cu mesaje de laudă la adresa fotbalistului român.
Hagi a primit cea mai mare notă a întâlniri (8) din partea jurnaliștilor de la The Herald, care au scris despre el că a fost "liniștit în dribling-uri, dar strălucitor când a fost necesar, deschizând scorul". Românul a primit de asemenea cea mai mare notă și din partea celor de la Scottish Sun (7).

Steven Gerrard, mulțumit după victoria cu Hibernian

Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 17 ORE
La finalul întâlnirii de astăzi, Steven Gerrard s-a arătat mulțumit de rezultat, chiar dacă a recunoscut că echipa sa a suferit: "A fost un meci extrem de greu, o mare provocare pentru noi, împotriva unei echipe foarte bine organizate. Portarul nostru a avut câteva intervenții fantastice, care ne-au ajutat să ne păstră avantajul, chiar dacă am suferit pe final. Dar este un nou meci în care nu am primit gol, o nouă victorie. Am învins o echipă bună astăzi."
Rangers este lider detașat în Scoția, având 14 puncte avans față de rivala Celtic, care are însă cu 3 meciuri mai puțin dispuate. Următoare partidă pentru echipa lui Ianis Hagi va avea loc pe terenul celor de la St.Mirren, pe 30 decembrie.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50