”Sunt extrem de fericit și mândru să fac parte din familia celor de la Rangers și să reprezint acest club în mod permanent! Abia aștept să mă întâlnesc cu băieții, să joc pe Ibrox din nou și să mă bucur de noi momente alături de fanii noștri. Vreau să le mulțumesc și celor de la Genk și suporterilor pentru tot ajutorul și afecțiunea de care au dat dovadă. Vă urez toate cele bune”, a scris Ianis Hagi pe contul său de Instagram.
Genk a confirmat despărțirea de Ianis Hagi marți seara. La 20 de minute de la publicarea informației pe site-ul oficial, clubul belgian a șters știrea.
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs incendiar! A jignit un adversar și i-a făcut praf pe Van Gaal și pe arbitrul Lahoz
ACUM 35 MINUTE
Oficialii clubului KRC Genk au explicat motivul pentru care de pe site-ul oficial la doar câteva minute după ce l-au publicat. Anunțul belgienilor fusese preluat deja de marile publicații din Marea Britanie, în frunte cu BBC.
Reprezentanții clubului belgian au declarat pentru BBC că "au acționat prematur" și că transferul nu era încă finalizat. Din acest motiv, belgienii au șters de pe site anunțul oficial, însă era deja prea târziu. Într-un final iată că transferul a fost finalizat iar conform presei din Scoția, Rangers ar fi achitat pentru Ianis suma de 4,5 milioane de euro.
Ianis a fost împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în această vară, iar opțiunea de cumpărare este de 5 milioane de euro. Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost suspendat definitiv, iar Celtic a primit tilul de campioană.

Genk nu s-a putut folosi prea mult de "sperietoarea" Lazio în negocierile pentru Ianis Hagi

Lazio a fost extrem de interesată în ultima lună de serviciile lui Ianis Hagi, dar italienii s-au retras din cursă, înţelegând că mutarea nu e la mâna lor, depinzând de Rangers, care putea oricând să activeze clauza de transfer definitiv până la finalul împrumutului. Genk ar fi preferat varianta Lazio, , dar nici măcar nu s-a putut folosi prea mult de acest argument în discuţia cu Rangers.
Asta pentru că a doua clasată din Serie A s-a orientat deja către un alt jucător. Este vorba despre ghanezul de 20 de ani Mohammed Kudus, care evoluează acum la gruparea din Danemarca, Nordsjaelland. Ianis Hagi a plecat de la Viitorul la Genk în vara anului 2019, iar în ianuarie 2020 a ajuns la Rangers, sub formă de împrumut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 8 ORE
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 8 ORE